ANNONCE

Hello Darlings! Som jeg har skrevet en del før, så bruger vi Libero bleer (I har nok bemærket, at jeg Snapper det til jer, når der er tilbud i Føtex på dem, heh). Allessia har lidt sart numse, og Libero bleerne fungerer bedst for os, derfor kan jeg snildt anbefale dem videre. I forbindelse med EM i fodbold (juni-juli 2016) lancerer Libero denne fodboldkampagne med morgendagens stjerner ? nutidens blebørn. Det er bare SÅ CUTE!De her fodboldbleer er LIMITED EDITION, så i en periode vil Libero Comfort- samt Up & Go-bleerne og deres emballage være inspirereret af de danske farver. I denne periode har man mulighed for at samle og registrere blekoder. Når man har registreret 10 koder, kan man få en landsholdsdragt til sin lille stjerne med hans/hendes navn på ryggen (fås kun i str. 86/92). Man kan samle blekoder ved køb af pakker med fodbold-design samt Libero Touch. Det er denne dragt, som Allessia har på her og vi elsker den! Den har været ret praktaisk her hvor det var blevet varmere.

KONKURRENCE: I skal også have muligheden for at vinde denne dragt (uden navn) str. 86/92 + en pakke bleer på bloggen og det gør I ved at kommentere på det her indlæg – det kan eks. være jeres lille stjernes navn og alder.Vi har testet bleerne i et stykke tid nu og Allessia er efterhånden i en str. 5. Det hele bliver på plads og vi har ikke oplevet “uheld” ved siden af i dem her. Der er kun et par stykker tilbage, så jeg skal lige i Føtex på mandag og have købt en pakke af de samme. Efter at det er blevet varmere, er det meget sødt at hun render rundt i bleen bare med fodboldprint på. Hun eeelsker forresten at rive blepakken i stykker, sker det også hjemme hos jer…?!P.S. I kan fra uge 23 til uge 27 deltage i LIBERO konkurrencen på Instagram! Vis, hvordan din lille stjerne gør sig klar til fremtidens store mesterskaber. Uanset om dit barn sover sig i form, spiser sig stor og stærk eller bare er herligt nysgerrig på fodbolden – så hashtag dit billede med #liberodanmark #morgendagensstjerner

Se den søde kampagnevideo HER

xx

bloglovin

59 kommentarer

 1. Jeg leder og leder efter et fodboldsæt til min guddatter på 7 måneder, som jeg fra da jeg fik at vide at min kusine var gravid har kaldt fodboldspiller, dog blev det først hængende efter maven voksede og man tydeligt kunne se at hun lå der inde og “spillede” fodbold eller bare sparkede🙈

 2. Min datter Sine på 19,5 mdr, som kan blive storesøster når som helst vil elske at spille fodbold i haven med sin far i sådan et outfit 🙂 Og lige hendes størrelse tilmed.

  1. Tillykke Rikke. Jeg har sendt din mail videre til Libero mht. præmien så du bliver kontaktet på mail den vej fra <3

  2. Hvor dejligt -det glæder jeg mig til at se vores datter rende rundt i. Hun blev storesøster i lørdags 🙂

 3. Hun er bare nuser og sikke nogle søde bleer. Du blogger ikke laengere paa blogly ved masha vang?

 4. Lucas fra 13. dec. 2015, så 5½ mdr. Han vokser meget hurtigere end storebror på lige knap 3 år. Jeg syntes, at det er vildt, at de begge er i str. 4 i bleer!! Det virker bare så underligt at med næsten 2½ år i mellem, at de bruger samme str. i ble 😉

 5. Magni 6 mdr. Har lige købt bleer i bilka til 200 for en kasse. Her bruger vi nemlig heller ikke andet end libero. Og med den fart han vokser i – vi er i str 80 allerede nu!!! – ja så skal han nok at passe den inden sommeren er ovre.

 6. Min kommende søn, Alexander, skal have sættet. Faderen håber, han bliver vild med fodbold som ham selv. Dette fine sæt er da et godt sted at starte. <3

 7. Det er simpelthen så fint og sejt!
  Hvis jeg bliver den heldige vinder skal min nevø Viktor på tre år forkæles med det fede sæt, og efterfølgende kan lillebror Anton på halvanden måned få glæde af det. 🙂

 8. Til min Hjalte, som er 14 mdr (født den 21. marts 2016). Hjalte bruger str. 5 i bleer og han er også ret smart med blemås i de danske farver 😉 Sjovt, at vi faktisk havde termin samme dag.

 9. Hun er simpelthen så bedårende jeres smukke fodbold datter 🙂
  Seje bleer.
  God søndag.

 10. Det skulle uden tvivl være til min elskede nevø og gudbarn ❤️ Hans far er fodbold-fanatiker og det samme er hans større fætter (min egen søn). Min søn ville elske at lære sin fætter Oscar at spille fodbold i det helt rigtig gear ⚽️❤️

 11. Min søn, Peter, ville være bedårende i sådan en dragt. Min kæreste har fuldstændig fodboldfeber, så det ville være skønt hvis det var noget de kunne have sammen 🙂

 12. Min lille Frederik som snart skal op i en str 80 ville se så cute ud❤️ Vi bruger også libero og de nye bleer er så søde i de rød/hvide farver her i varmen! Han elsker at kravle rundt i ble herhjemme

 13. Mit barnebarn Zelia bruger 86/92 nu,,, vil elske sådan et sæt som hun kan have på når hun ser fodboldt med sin onkel

 14. Ville være så lækkert at vinde til min prinsesse, vi bruger også kun libero, da det er de bedste❤❤ Emilia 18 mdr, bruger str. 92

 15. Min datter Mira på 16 måneder bruger den størrelse nu. Hun leger ikke med pige legetøj men elsker at spille bold med sin far så mon ikke det var noget for min lille drenge pige

 16. Min søn Oliver på 14 måneder, kunne være SÅ cute i det sæt! Hans far er virkelig stor fodbold fan, og sidder og hæpper inde i stuen lige nu. Det kunne være så sjovt, at overraske ham med sådan et sæt til hans søn!

 17. Til min søn, Ilyaz ☺️ Og når han ikke længere kan passe det, så kan lillebror Sami overtage det ☺️

 18. Min lille pige Alberte – er blevet 1 år sidste uge – str lige nu er 86. Hun vil også se så sød med de fodbold tøj på!

 19. Sikke nogen fine bleer. Så tror jeg meget hellere farmand vil tage bletjansen på vores Valdemar 7 måneder

 20. Vi har en lille ny en herhjemme, og er helt sikker på at hun ville se skøn ud i det når hun bliver lidt større hehe. Hun er født 11/5-16. 🙂

 21. Det ville være så lækkert at vinde, jeg har en skøn pige på 17 måneder, Min lille Kastanie

 22. Ville være lækkert at vinde til min prinsesse som hedder Tiffanie, hun er 15 måneder og er født den 20/02-2015 ❤❤

 23. Vi bruger libero allerede, og synes fodbold modellen er mega sej. Vores lille Nellie ville være så cool i dem ⚽️

 24. Min Liam bruger også kun Libero og ELSKER at spille fodbold. Han er halvandet år gammel så dragten ville passe perfekt her til sommer ☀️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*