affiliate

Hello Darlings! Jeg har været tidligt oppe idag og ordne en mio. mails, vasketøj, oprydning etc. og var lige inde på Boozt.com imens jeg fik lidt morgenmad. Der er så meget jeg vil have – havde 20 ting i kurven, men fik købt 3 fede items, som jeg viser på bloggen når jeg modtager, hehe! MEN… jeg fik pludselig øje på den bedste BH ever, som jeg har i sort allerede, men også vil have i beige nu! Den kan fås op til I-skål, er tilpas nedringet, støtter fantastisk godt i behageligt og blødt stof og glider slet ikke ned – you know the struggle med stropløs bh’er, hvis I også har stor barm. Det ville jeg da lige dele med jer, nu hvor den er sat ned fra 499kr til 299kr! Hands down den bedste stropløse bh OF LIFE!!!


SHOP WONDERBRA ULTIMATE STRAPLESS BRA: HER


xx Irina

0 kommentarer

 1. Hej Irina.
  Jeg ved at du tidligere har skrevet et indlæg med sports tape.
  Jeg har prøver lidt af hvert, men jeg synes ikke jeg får et flot resultat. Jeg mangler virkelig en bh eller noget andet til en kjole eller en trøje med åben ryg.
  Åh what to do?

 2. Hej smukke irina det var så da jeg mødte dig igår men håber at du vil Like og kommentere mit billede på insta sammen med dig❤️ Instagram:selinatokmak

 3. Elsker altid dine tips Irina. Og tillykke med prisen for resten…SÅ FLOT.
  Æv den er allerede væk i min str men må holde øje med den 🙂

 4. Meget off topic – beklager 🙂
  Den koralfarvede dragt med elefanter du havde købt til Allessia på ebay har jeg også lige købt til min datter og den er jo mega lækker til prisen.
  Det kunne være virkelig fedt med flere gode ebaytips til børnetøj og ting!

  Og ros til din blog – den nyder jeg at læse 🙂

  1. Den er GENIAL! Kan slet ikke rose den nok – jeg har den i 70F og det er den str. jeg normalt bruger også. Hvis man kan lide det MEGET stramt, så kan man evt. gå en str. ned i omkreds, men så skal man måske gå en str. op i skål. Jeg synes dog at det fungerer godt med at tage den str. man normalt bruger med denne.

  2. Okay super, mange tak! Jeg bruger samme str. som dig så tager chancen. Er nemlig på ingen måde til de stramme bh’er!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*