Hello Darlings! Vi sidder nu i lufthavnen og venter på vores fly. Vi er nemlig på vej hjem fra Helsinki efter veloverståede Inspiration Blogger Awards, som er den største awardshow for bloggere i Finland. Vi VANDT JO! Eller ok… Mascha vandt, haha! Hun blev nr. 1 og Mette Marie (Twinpeaks) blev nr. 2 og jeg nr. 3! Os 3 fra lille Danmark, hvor blogging ikke er lige så stort som Sverige og Norge f. eks. Det er jo RET VILDT! Jeg fik snappet en masse igår og havde det rigtig sjovt med damerne og jeg tror ikke rigtig, at det gik op for os, at vi skulle på scenen – for det havde vi ikke regnet med. Vi fik en del drinks og da vores 3 navne lyste op på skærmen tog det os lige 5 min. at fatte det og 5 min. at komme op på scenen og Mascha begyndte at tude, haha! Det var nu også en del drinks senere – moms gone wild! Det skulle selvfølgelig fejres efterfølgende, og efter en lang dag var jeg tilbage på hotellet lidt over midnat. // Jeg sidder nu i flyet fakstisk, for der er heldigvis WiFi, og glæder mig til at komme hjem og putte med Allessia resten af søndagen. Jeg haaader at flyve, og har fået slem flyskræk her det sidste år, så tæller næsten hvert sekund og min sidemand bliver ved med at falde i søvn på min skulder, haha!


 


x  HOUSE OF CB NEDERDEL / HER  x

x  ROKOKO HIGH NECK MESH BODY / HER x

x  VALENTINO TASKE / HER  x

x  PANACHE NUDE BH / HER  x


 


I kan se noget af det makeup, som jeg havde med i forrige indlæg her. Jeg har ikke makeup på til turen hjem idag, for at give min hud pause. Jeg brugte disse makeup produkter til min glam igår:

x  Makeup Revolution Matte Eyeshadow Palette (matte nude øjenskygger) / HER  x

x  Dark Swan of Denmark Whisper Lashes / HER  x

x  Anastasia Beverly Hills Dip Brow (til bryn) / HER  x

x  Kylie Lip Kit (#DolceK) / HER  x

x Anastasia Beverly Hills Cream Contour Kit (#Medium)  / HER  x

x Pashion  Contour Kit / HER  x

x  Giorgio Armani Luminous Silk Foundation / HER  x

x Benefit High Beam Highlighter  / HER  x  Følg med på Snap: irinathediva

xx

bloglovin

affiliate

0 kommentarer

 1. What she said ^^
  Manner du owner den nederdel dér, Damn! Love love love your curves <3 Jeg ville heller ikke turde at bære den, men jeg er ved at udvikle mig til at turde noget mere og stå ved det! (i stedet for at synes man ser lækker ud men så lige skifter tøj inden man skal afsted alligevel fordi det var lidt for udfordrende) yeps that's me :0
  SÅ fortjent! Stemte ellers meget på dig. Super flot af jer 3

  1. Hehe Anja… jeg skulle da også liiige mande mig lidt op, inden jeg gik ud i den, haha! Den dækker jo egentlig fint, da der er trusser indeni og tykt stof, så det var ikke fordi, at der er noget der er ved at falde ud 🙂

   Og TAAAK for stemmen <3

 2. Det er satme sejt at I tog top 3 – Stort stort tillykke.
  Jeg så dit outfit på Mashcas insta.
  Første tanke – Hvor er den fed mand!
  Anden tanke – Den skal jeg have!
  Trejde tanke – Det tør jeg ikke…
  og ved du hvad Irina – Det er lige præcis en tøs som dig med din attitude, der bærer den nederdel SÅÅÅÅÅÅ flot!!!
  Du ejer den og kæft du gør det godt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*