Hello søde læsere. Jeg har ikke delt billedet til venstre med jer før – vi ligger her på barselsgangen og hun var så lille bitte og kunne ingenting. Nu er Allessia 1 år og lærer nærmest noget nyt hver uge, kender I det…? Hun går dog ikke endnu, men kravler med et ben foran – ser vildt mærkeligt ud, heh. Hun står op helt selv, så mon ikke de første skridt kommer snart.

 1. AT VINKE:  Hun har lært at vinke, når man siger “hej hej” og vinker tilbage til hende. Det er det søøødeste altså… det gør hun når man afleverer hende i vuggestuen, men nogle gange gør hun det også bare pludselig, som om hun vil have man går. Hun har sådan vinket i min retning med en attitude herhjemme, hvor jeg ikke ved om jeg skal blive fornærmet, hah! Og klappe kage kan hun også, hihi… har farmor lært hende.
 2. SPISE SELV:  Hun har lært at spise og drikke selv og suge de der baby frugtsmoothies. Men hun har også lært at smide ting på gulvet (det kæmper jeg lidt med nu), når hun ikke vil have mere. Jeg er ved at få lange patter af de der rugbrødsfirkanter, der ryger ned på gulvet med smørsiden nedad. Vasker jo gulve hver dag = housewife life! Men ros for, at hun spiser det meste, af hvad hun får serveret.
 3. SIGE MAMA:  Hun kan meget tydeligt sige “ma-ma” efter mig og det gør hun især om aftenen, når hun vil putte med mig og falde i søvn. Jeg ELSKER det! Og hun er også begyndt lidt på “deeet” for tiden, sooo cute!
 4. KRAVLE OP OG NED:  Hun har lært at kravle op og ned af sofaen og vores seng. Og hun gør det så forsigtigt med de der små korte ben, hihi! Det er sjovt, at hun har fattet det. Hun kravler også op og ned af mig 24/7.
 5. ÅBNE SKABE:  Og her indenfor de sidste dage, har hun lært at åbne alle køkkenskabene… oooh lord, help me God! Vi har køkken og stue i et rum, hvilket jeg ellers elsker, men som er en stor udfordring at the moment.

xx

2 kommentarer

 1. Hej Irina

  Jeg har selv en søn, der er 1 måned ældre end Allessia, og da vi har kørt BLW på ham, kender jeg alt til mad på gulvet. Løsningen her er blevet afdækningsplast købt hos en ganske almindelig Røverkøb eller Flügger. Det koster ikke alverdens og kan klippes ud i stykker, der er passende. Så er det lige til at pakke sammen, når måltidet er færdigt, og gulvet behøver ikke at blive støvsuget eller vasket flere gange dagligt.

  Det er så fantastisk, hvordan de små størrelser bare lærer hver dag! Fascinerende, hvor hurtigt det går.

  God dag til jer.

  – Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*