Processed with VSCOcam with a8 preset

HELE INTERVIEWET OG RESTEN AF BILLEDERNE KAN SES HER: CONNERY.DK


 FOTO: CHRISTIAN GRÜNER

“Man begynder at sætte pris på de små ting som at have et par timer for os selv på sofaen om aftenen, hvor vi bare sidder og er familie og ser en film fra start til slut. Det er også i de øjeblikke, hvor jeg sætter så meget pris på alt, vi har sammen. Da Morten og jeg mødte hinanden, havde vi i starten svært ved at betale huslejen nogle måneder og jeg er glad for, at vi også har oplevet det sammen. Da vi fandt ud af, at jeg var gravid, satte vi os ned og lagde en plan for, at vi pludselig skulle have ansvar for et andet menneske. Vi motiverede hinanden, vi lagde vores liv om, og man kan sige, at vi blev fokuserede og målrettede. Alt ændrede sig pludseligt, Allessia ændrede alt?  læs videre HER

XO Irina

0 kommentarer

  1. Hvor ser du bare super godt ud på billederne! Og hvor er det lækkert at se en kvinde som tør stå ved sine former, altså

  2. Da jeg sad hos frisøren i dag læste jeg lige om dig , måtte så bare ind og komme med en kommentar . Så hvor mange som svinede dig til over dine billeder , jeg er omkring de 50 år , og vil da heller mine piger ser så smukke billeder af en kvinde som står ved sin krop som du gør , end alle de tynde modeller . Jeg forstår ikke hvorfor folk følger hvis de kun vil svine til

    1. Tak søde… den kjole er købt online for nogle år tilbage og kan ikke fås længere. Men jeg kan lige prøve at finde link til en der ligner 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*