Foto: MTV EMA Pre-Party / Realityportalen.dk
(Shop wrap sequin dress, som jeg har på HER)

Hello there Beauties! Allessia er knapt et år nu, så jeg husker stadig alle detaljer fra graviditeten og fødslen. Sjovt, at jeg har hørt mange sige, at man glemmer det… det tror jeg nu ikke kommer til at ske her, hah! Jeg så en af mine veninder forleden, som har en fin rund mave og jeg savnede en smule følelsen af at være gravid, selvom jeg altså ikke synes at graviditeten var awesome og det havde jeg aldrig troet, at jeg ville gøre! Jeg tror, at jeg ca. er halvvejs i min graviditet med Allessia her på billedet. Lige inden det slet ikke var sjovt mere… men det oplever vi jo forskelligt, og det kan man ikke være herre over. Heldigvis fik vi det mest fantastiske ud af det – vores lille Allessia!

Selvom det føltes, som god timing mht. at skulle have barn, så var der stadig skole og afleveringer, arbejde, for mange søvnløse nætter og søgen efter ny lejlighed og en masse andet der stressede mig en del under graviditeten… you know, LIFE! Og jeg prøvede at nå det hele, for jeg kunne jo ikke bare ligge på sofaen and do nothing tænkte jeg. Men det blev jeg så nærmest tvunget til de sidste 2 måneder alligevel pga. de konstante plukveer og smerter. Da jeg så endelig havde født, var jeg så udmattet efter de 9 måneder, at jeg ikke vidste hvor jeg skulle få energi og overskud fra. Jeg er egentlig stolt af mig selv over, at jeg bare bliv ved og ved, men jeg kunne også mærke at det ikke var helt sundt for mig. Til næste gang vil jeg HEEELT klart prøve at tage det meget mere roligt og ikke presse mig selv til at nå det hele, når min krop prøver at sige stop. Selvom man har en hård graviditet, kan man jo prøve i det mindste at nyde den lidt mere og tage den med ro. Gå på café om dagen og rejse til et varmere sted i starten af graviditeten. Det er ret vildt når jeg tænker tilbage nu… hvorfor havde jeg så travlt med det hele, puha! Eller jeg ved godt hvorfor, men så fik jeg prøvet det og ved, at jeg vil gøre det anderledes næste gang.  Vi kvinder presser os selv til at nå det hele, men lige i løbet af de 9 måneder fortjener vi egentlig at geare helt ned, hvis det er muligt selvfølgelig. Jeg må også indrømme, at når vi nu beslutter os for nr. 2 på et tidspunkt, så tror jeg også at man bare er mere afslappet omkring det, fordi man har været igennem det hele før og man også derfor kan nyde det noget mere. Det har jeg i hvert fald af forestillinger omkring det nu, heh. Min næste graviditet bliver 9 måneders RE-LA-XA-TI-OOOON med rejser, restauranter, shoppingture og Netflix n’ chill. Jeg glæder mig allerede! xx

Følg med i vores hverdag på Snap + Insta: @irinathediva

0 kommentarer

 1. Hej Irina,

  Haha. Her kommer et lettere mærkeligt og måske malplaceret spørgsmål. Jeg er ung og planlægger ikke at få børn lige foreløbigt, men jeg har et enormt modergen, og i mit hoved er at sætte liv i verden det største jeg kan opnå med mit liv. Men der er en ting der bekymrer mig. Jeg er decideret bange for ikke at vende tilbage til min “før fødsel stramhed” – hermed ikke ment mavemæssigt, brystmæssigt og lignende, for jeg føler ikke, at jeg mister noget af mig selv eller gør noget etisk ukorrekt, hvis jeg skulle vælger at få tingene strammet op gennem en operation, hvis træning ikke kan klare sagerne – jeg mener derimod at jeg er bange for at jeg ikke er optimalt stram i forhold til sex. Det lyder måske mærkeligt at gå og bekymre sig om sådanne ting, men jeg kan ærlig talt godt lide sex og jeg ønsker virkelig at min kæreste og jeg også efter en fødsel kan få det optimale ud af hinanden. Jeg er klar over at knibeøvelser er en nybagt mors hellige gral, men så vidt jeg ved udvider man sig mere eller mindre for evigt og huden bliver ligesom tyndere. Derfor vil jeg høre hvad du har oplevet? Og måske mest af alt hvad din kæreste har oplevet ? Sådan helt uden filter, så ved vi jo allesammen godt at det ikke er det samme som før fødslen.

  1. Der lyder måske helt vildt mærkeligt,
   men jeg er mere stram nu end før og tror ikke jeg skal uddybe det mere, hah..

 2. Hej Irina
  Du nævnte tidligere, at dine former først kom, efter du fyldte 18. Har du et før billede af, hvordan du så ud som yngre, eller om du måske kunne skrive lidt om det herinde,.. For hold da op nogle former du har fået. Jeg er desværre uheldig, jeg er snart 18, og jeg er stadig helt flad. Er der nogle muligheder for, at få ens krop til at vokse?…

  1. Hej Enina. Jeg var meget lav (for lav, de overvejede væksthormon da jeg var mindre) og med kort hår troede mange at jeg var dreng i mine teenageår faktisk. Men jeg havde det alligevel fint, for sådan så jeg bare ud. Fordi jeg skøjtede og brugte så meget tid og energi på det, så tænkte jeg ikke så meget over de her ting med, at jeg faktisk ikke lignede de andre så meget. Heldigvis er vi ikke kloner af hinanden og vi skal ikke ligne hinanden.

   Da jeg var 18 startede jeg på p-piller (også fordi, jeg stadig ikke havde fået min menstruation) og tog 15kg på og voksede 5 str. i skål. Det var simpelthen fordi mine hormoner gik helt amok (på den ikke gode måde), og jeg kunne slet ikke tåle p-piller + de bidrog til en depression. Jeg har holdt mig væk fra det siden. Fordi forandringerne skete så hurigt, så havde jeg svært ved at acceptere mine “nye” krop i årene efter…

 3. Åh hvor er jeg glad for du siger det, Irina!
  Jeg er 21+3, og har været sygemeldt siden ca 12. uge. Jeg har været MEGET plaget af heldags morgenkvalme, har tabt mig 2 kg de første 15 uger og har nu fået reddet mig en god gang bækkenløsning. Alligevel formår jeg at gå at have lidt dårlig samvittighed over ikke at kunne passe min skole – og have taget en rejse til Marokko med min kæreste gennem 7 år (faktisk vores første rejse nogensinde for os selv!!) da jeg føler at jeg burde have passet min skole. Men det er jeg ikke i stand til når jeg skal sove 12 timer om natten og have to middagshvil hver dag for at kunne være oprejst!
  Jeg prøver at affinde mig med at det er okay at skrue ned for tempoet. At det er okay at ikke have planer hver dag når helbredet ikke er til det. At det er okay at nyde de få dage hvor jeg ikke føler mig syg. At det er okay at sove til kl 11. Og at det er ikke er okay at folk ser ned på at man tager en slapper. Det havde jeg lige brug for at blive bekræftet i i dag, så tusindet tak for det <3

  1. Det er så svært, især når man inden graviditeten har været vant til at være igang. Kan huske jeg midt i kvalmen og trætheden tvang mig selv til en London tur med min kæreste og søster og det endte med at jeg var totalt til besvær for dem, da jeg ikke kunne andet end at ligge på værelset. Nogle gange skal man bare acceptere, at lige denne periode (især hvis du har en svær graviditet), så ligger man bare ned og aflyser alle planer. For Guds skyld ikke stress dig selv over de ting. Jeg endte jo med heller ikke at have mælk og kunne amme, hvilket de sagde var pga. stress.

 4. Hej Irina.

  Super tak fordi vi må følge med i dit liv, det er hyggeligt at læse om hvordan din hverdag foregår. Og hvor er Allesia bare sød.
  Kender følelsen alt for godt, nu havde jeg en nem graviditet sidst. Men havde også skole som skulle være færdig så gik først på barsel da min søn var 4 mdr. Men det med at have det nemmere anden gang sker da ikke for mig. Jeg er så dårlig denne gang så jeg bare vil sove og ligge på sofaen. Hvilket gør mig meget ked for så føler jeg at jeg svigter min søn, men kan jo desværre ikke gøre noget ved det

  1. Uha, jeg husker morgenkvalmen… jeg havde den de 2 første måneder med Allessia – man kan jo intet, uanset hvor meget man end vil!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*