Hello søde læsere! Jeg er i øjeblikket i Vejle, da jeg er her for at høre mere om et nyt skønhedsprodukt, som snart kommer på markedet. Jeg har været oppe siden kl. 06 idag og misundede lidt Allessia og Morten, som stadig lå og sov sødt. Det er svært at gå fra den lille engel.

Jeg har en lille update på hendes jordbærmærke, som hun kom på medicin for. I kan læse hele historien i mit forrige indlæg HER, og Allessia har jo været på piller i noget tid for det. På billederne her kan man ane den bag øret. Efter den første omgang, hjalp det en hel del, men der var jo bivirkninger. Hun var ALT for aktiv om aftenen, og kunne først falde i søvn efter midnat. Vi tænkte, at vi prøvede det af, nu hvor det hjalp. Efter vellykket periode, skulle vi skrue op for dosis og se hvordan det så gik. Denne gang skete der slet ikke noget, dvs. den blev slet ikke mindre og i forbindelse med at hun startede i vuggestue, kunne hun ikke holde til at falde i søvn så sent. Så vi besluttede simpelthen at hun ikke skulle fortsætte på pillerne, da de ikke længere virkede. For nogle dage siden var vi på Rigshospitalet, til en kontroltjek med Allessia, mht. hendes jordbærmærke/hæmangiom og der blev også målt på, at der ikke skete forandringer. Vi har på nuværende tidspunkt ikke tænkt os at gøre mere ved det, selvom jeg synes, at det generer hende en smule. Jeg er lidt skuffet over, at pillerne ikke virkede, men nu må vi se hvad der sker… måske kan laserbehandling fjerne resten på et tidspunkt, når hun bliver ældre. Hvis det ikke går helt væk. Er der andre der har erfaring med pillerne?

bloglovin

6 kommentarer

  1. Min pige på snart 2år, har været i samme behandling siden marts sidste år. Vi havde også en periode hvor der ikke skete noget. Og her de sidste par måneder, har vi igen kunne se en ændring.

  2. Hej. Min datter 6 jordbærmærker, den ene fik hun laser på og det virkede rigtig godt.. Men ellers er de luge så stille gået i sig selv og den dag i dag hvor hun er 5 kan man kun ane dem lidt.. Så det skal nok blive bedre

  3. Hej Irina, Mila (10 mdr) har også et stort jordbærmærke, bare på ryggen. Vores læge tilbød os også at komme i samme behandling. Der er helt klart sket en forbedring. Kan sende billede hvis det er. Det har ligesom fået hudfarvede pletter indeni. Men på grund af at hun har sovet ekstremt uroligt om natten og mange nætter var vågen op til 4 timer har jeg valgt at holde en pause. Hun startede også i vuggestue og de kunne heller ikke få hende til at sove. Så lige nu venter jeg på lægesamtale senere i denne måned. Og så må jeg høre hvad de synes jeg skal gøre. Hvor lang tid gik der fra i stoppede til Allessia begyndte at få en bedre sove rytme ?
    Knus fra os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*