ÅÅÅHHHHHHHH Ladies… jeg elsker sociale medier, og desværre er der bare så meget bullshit-kommentarer rundt omkring, at man bliver træt. Derfor kom jeg også med en rant på min Snapchat idag! Jeg har jo også en masse af jer skønne følgere og kan efterhånden en del af jeres navne, jer der kommenterer ofte, heh, I er awesome. Jeg er glad for vores online fællesskab, hvis man kan sige det sådan, og det sker sjældent, at jeg bliver decideret pinlig på en persons vegne, men er man gammel nok til at sidde online, så er man gammel nok til at bruge hovedet! Igår skrev jeg et indlæg om hvordan jeg kom af med acne, og dengang gik jeg aldrig uden makeup, det var jeg slet ikke selvsikker nok til, men idag elsker jeg at gå uden makeup til daglig. Jeg har bemærket det en del gange på mine egne sociale medier, at nogle synes, at jeg er grim uden makeup, men også set lignende kommentar på andres. Jeg kan ikke forstå hvorfor man lukker sådan en bullshit-kommentar ud. Det afslører personen der kommenterer som hater, og de gør det kun pinligt for dem selv. Hvis man synes jeg er grim uden makeup, er jeg cool med det sådan set, men at håne nogen med det er uhøfligt og viser kun egen usikkerhed. Det er mig en gåde, at det kan gøre en så glad, at andre er grimme uden makeup? Verden er freaking ikke en skønhedskonkurrence!!! Jeg ved, at der sikkert er en del piger, der ikke tør vise sig uden makeup, fordi de føler, at der er forventninger om, at de skal ligne en million hver dag. Makeup er fantastisk, men jeg ville dog ønske, at vi levede i en verden, hvor alle piger/kvinder kunne gå uden makeup hvis de havde lyst og ikke have det dårligt med det, for nej man ligner sku ikke en million uden makeup, but that’s okay!!!

Hvordan får man optur af, at man håber, at andre mennesker er grimme uden makeup? Jeg har en del billeder på mine sociale medier, hvor jeg er uden makeup og til dagligt har jeg ikke tid eller lyst til at gå med makeup, hvis jeg er hjemme med min datter eller bare skal ud og handle eller gå en tur. Så alle mødre, der vælger at gå ud makeupfri, skal nu dømmes på om de er pæne eller grimme uden makeup? Jeg kan så fortælle jer, at man som mor ikke giver en f*ck for det, og man har andre ting at tænke på, am I right…?! Vi står ikke op og tænker, idag skal jeg vær mor og vinde en beauty konkurrence. Jeg tror faktisk/håber, at tonen på sociale medier bliver bedre med tiden, for det er efterhånden så pinligt at være en hater eller troll. ALLE ved det! Jeg behøver ikke kommentarer om, hvordan jeg ser ud uden makeup, for jeg har det selv fint med det og har ingen problem med at gå rundt sådan. For der er jeg ikke Irina The Diva, der er jeg Irina The Mom og intet ændrer på, at jeg gør hvad jeg synes er behageligt for mig til hverdag.

Nogle gange ligner jeg noget der er løgn, hvis jeg er syg og render rundt hjemme med Allessia og bare er mor og det har jeg LOV TIL alt hvad jeg vil. Det er meget muligt, at jeg er en offentlig person og jeg gør også noget ud af mig selv, når jeg tager ud til arrangementer, men ellers er jeg mor til hverdag! Det kan I også se på min Snapchat, for jeg har næsten aldrig makeup på i mine Snaps. Jeg elsker ELSKER, at lege med makeup og glamme op  og tage billeder, når jeg skal til events og den slags, men samtidig så prøver jeg også at vise min hverdag som den er. Jeg ignorere a lot of crap, men sometimes vil jeg gerne lige sætte haters på plads! Jeg ved jo, at det ikke kun er mig, som de kommenterer på… de sidder jo hele dagen og finder fejl ved forskellige mennesker. Shit, det er pinligt! Men hvis jeres liv bliver så meget bedre, ved at jeg er grim uden makeup…. JA, JEG ER HEEELT GYSELIG UDEN MAKEUP! KÆMPE RANDER OG TRÆT GRÅ HUD, THATS NORMAL…. THATS LIFE!!! Yeeees, nåh, men jeg skulle bare lige ud med det, hah!

Ikke-navngivet-1

44 kommentarer

 1. Bestemt smuk uden Make up! Dejlig ungdomlig blik !
  Og med henblik på kommentar “gammel og grim”,stakkel ung mand har ikke haft så meget godt i hans liv. Man kan sagtens bliver utrolig gammel i sjælen ,hvilket har han desværre nået .tak for dine tips og tak for du dele erfaringer !

 2. Du er nu meget flot både med og uden makeup.
  Makeup kan fremhæve nogle kvaliteter, men undertrykker andre.
  Mobbere er svage folk, hvis selvtillid er ringe, de førsøger at hævde sig ved at nedgøre andre. Tænk på dem som sørgelige dumme individer og fortsæt da med at være dig selv. Bum.

 3. Man kan ikke andet end at ryste på hoved nogen gange, at folk begynder at irriterer andre med deres udseende. Personligt synes jeg du er en meget smuk kvinde uden makeup, men du er også en smuk kvinde med makeup.

 4. Der skal være tid til at drøne rundt som morgengrim i sutsko, morgenkåbe og dertil passende frisure!
  Men sort/hvidt billedet gavner dig ikke, lidt farver ville pynte efter min mening.
  Lyt ikke til andre, men fortsæt det du nu vil!!!!!

  1. Jeg har hoppede lige ind her efter at have set en overskrift på ekstra bladet om at du var blevet svinet til over dit udseende uden make-up.
   Skønhed vurderes selvfølgelig af øjnene som ser, men nu har jeg set dit make-up fri billedet, og jeg synes nu at du har en fantastisk naturlig skønhed, og så må jeg bare beklage at der er folk som hvis de mener det modsatte, føler et behov for at ytre sig om det, men sådan er det desværre på nettet.

 5. Du er en meget smuk kvinde – specielt uden make up.. men hvad mere vigtigt er, at du er en intelligent kvinde med hjertet på rette sted.

 6. hmmm hvis ikke man kan se du er utrolig smuk i naturligt format, så man altså ikke helt ved sine fulde fem … , faktisk burde du overveje at helt droppe makeup … din hud vil også have bedre af det …

  kunstigt er ikke altid li med smukt … men naturligt er ikke bedrag …
  LOVE-PEACE-HARMONY
  D9N

 7. Følger normalt ikke med i din blog eller hvad du laver., men så lige artiklen om nogen der har dårligt selvværd, og da jeg så dit billede tænkte jeg bare wtf.. hvad snakker de om. Du skal ikke lytte til dem. De har sku bare ondt i røgen over at du er naturligt smuk. er så træt af folk der skal prøve at spille som om de er overlegne.. Efter at have været mobber i fem år med at jeg var tyk selvom jeg var en pind og alle de andre ting der blev sagt, så har jeg skulle bare lært at der er nogen folk som har ondt, og fordi de ikke selv har selvværd må de prøve at få andre ned. Men næste gang, så lad være med at skrive noget til dem. Ignorer det og bare tænk at du har bedre ting at bruge din tid på.. god weekend ☺

 8. Jeg synes så faktisk du er smukkere uden makeup. Dine træk bliver mere blide og fine og du ser osse lidt yngre ud. Fuck internet-tosser, der ingen pli har! Sørgelige mennesker, hvis mening ikke tæller.

 9. Hvis der sidder fæhoveder og syntes du er grim uden make-up så er de ikke rigtig kloge. Jeg syntes du ser super smuk ud uden make-up ( osse med make-up) og må da indrømme at hvis jeg sådan ud uden så ville jeg være en glad kvinde,så er pænt misundelig over kvinder der er så smukke uden make-up.
  Mvh Henriette.

 10. Kære irena.

  Makeup er smukt. Ja..

  Men du behøver det ikke. Har ikke læst resten af de, svar der er her. Men forsæt du blot som du vil. Du dig selv, forhåblig .

  Blev provokeret da jeg læste ekstra bladet. Om din artikel.

  Hilsen Per
  46 år..

 11. Sååååå enig i dit indlæg.. Det er virkelig langt ude at nogen har så travlt med kommentere på om du har make up på eller ej!! Har heller aldrig hørt om nogle regler der bare siger at man skal have make up på altid – at man skal være perfekt!

  Jeg går med make up til hverdag når jeg skal på arbejde – men stort set alle fridage er uden make up og det er befriende. Jeg kan sagtens tage ned og handle eller i Rødovre centret uden make up og i jogging tøj.. Og who cares?? Not me.. Det første jeg også gør når jeg kommer hjem fra arbejde, er af med bh’en, på med afslapningstøjet og håret i en knold. Det er så dejligt befriende. Og jeg har egentlig mest ondt af de mennesker der føler de skal være perfekte og hele tiden se godt ud og ikke kan gå ud for en dør uden at ligne en million.. For de er også perfekte på deres egen måde uden make up. Der skal være plads til det hele.. Være plads til os alle ❤️

 12. Synes det dér er et af de smukkeste billeder af dig. Du er freaking gudindesmuk! Må jeg spørge om dine vipper er bukkede på dette billede, og om der er gjort noget ved dine bryn? For hvis ja, så må jeg i gang med begge dele instantly! Du er sååååååååå smuk!

 13. Spot on !! Og det er jo bare trist for dem at de har så ondt i røven. For grim bliver du sgu aldrig, hverken med eller uden makeup !!<3
  Knus fra mig og Mila ❤️

 14. Du er en af de mennesker der stadig er vildt smuk uden makeup, og selvfølgelig også med.
  🙂
  Jeg kan også godt bare finde på at smutte d af døren uden makeup, hvis jeg lige hurtig skal noget, og også til hverdag, for nogle gange har man ikke lige så meget lyst til at “glamme” sig op, som du skriver.

  Jeg elsker din blog, og læser den hver dag<3
  I er en utrolig smuk familie (:

  Hilsen Mai-Britt.

 15. Grim er nok en af de sidste ting du er! – jeg forstår heller ikke tendensen, især fordi man jo ikke ved hvordan modtageren reagere :s

  – når det er sagt, så synes jeg dit udseende er mega inspirerende! både når du har make up, og når du er uden – men fandme også din krop! Du har været med til at ændre mit syn på “Den ideelle krop” – og det er jeg altså taknemmelig for!

 16. Er ikke fan som sådan, men følger dig på de sociale medier og må indrømme at jeg ikke kan forstå at folk har noget imod hverken dig eller dit udseende! Du virker som en dejlig person som er nede på jorden og som samtidig ser gudesmuk ud, makeup eller ej! Du er go’ til at style dig selv, men det kan de fleste gøre, hvis de bruger nok tid på det. Du er til gengæld utrolig smuk også uden makeup og det er da ret sjældent!!! Så dem der kritiserer dig er da enten sindsforstyrrede eller bare jalous! O:)

 17. Jeg stalkede dig så sent som igår 😀 – og der stødte jeg netop på et billede uden make-up, hvor jeg, (det skal ikke forstås ondt ment) faktisk blev overrasket over, hvor køn jeg synes du var uden make-up. Jeg bliver ofte inspireret af dine make-up indlæg og billeder generelt, og derfor tror jeg bare jeg havde en tanke om, at man ville kunne se en KÆMPE forskel uden make-up. Selvfølgelig kan man se en forskel, men det er jo på ingen måde til den slemme side, som det er for mange(inkl. mig selv :D)

 18. Det er saa aergerligt at se piger/kvinder plastre deres utilfredshed paa andre, specielt dem der er kendte. Jeg tror desvaerre at der altid vil vaere nogen der enten har noget positivt eller negativt at sige om én, selv hvis man har vundet en skoenhedskonkurrence… Jeg synes det er staerkt at du viser dig uden maske ( som jeg kalder full face makeup for) og istedet lader din personlighed skinne mere frem, selvom jeg stadig savner flere smil paa dine billeder, hehe. Jeg haaber at du kan inspirerer kritikerne til at gaa bare face og at de faar det godt med dét 🙂 Kh. Anastasiah

 19. Du er smuk som du er. Om det er med eller uden sminke. Jeg går aldrig selv med sminke i hverdagen, det gider jeg ik at bruge tid på, vil heller sove det længere

 20. Ja, du er smuk, både med og uden make-up. Janteloven eksisterer i bedste velgående i Danmark.
  Lige et sidespring….har du nogensinde været med i Robinson ekspeditionen? Håber du svarer, for vi er en lille venne flok, der er meget uenige. Kim 🙂

 21. bliver nød til at fortælle dig, at jeg synes du er så smuk Unden make up. Misundelse er grim ting. ❤️

 22. Du er super super smuk, Irina – med og uden make-up. Luk ørerne for de tumper – som du siger, så er det bare deres egen usikkerhed og deres misundelse, som får dem til at være så dybt tragiske mennesker 🙂

 23. Jeg synes du er ubeskrivelig smuk, jeg elsker at du har former og at du er stolt over dem (hvilket er på sin plads)

 24. Jeg bliver simpelthen nød til at sige at du er så smuk uden makeup, virkelig! Haters gonna hate. Der vil altid være nogen der har ondt i måsen og lidt for meget fritid! You are beautifull.

  Hilsen en alene mor, der har en guldmedalje i pyjamas påklædning

 25. Synes ikke man kan se, at du mangler den fulde rutine. Og ærlig talt så skal huden have en pause engang imellem – folk er bare misundelige over at du stadig ser skøn ud når din hud får en pause fra make-uppen. Mange ligner jo lig når de mangler concealeren og øjenbrynspennen.. 🙂

 26. Jeg syndes du er ligeså smuk uden makeup som med 🙂 jeg er vild med den måde du er på du er så ligeglad med hvad andre siger eller mener om dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*