Så er vi lige kommet hjem fra den første dag i vuggestuen. Det var en kort dag, for vi skal jo lige ind i det og det ville måske være for meget med en hel dag med det samme, det var i hvert fald det som jeg har fået fortalt. Vi var oppe lidt i 8 og spiste en stor portion grød derhjemme, da Allessia også skulle have sin medicin inden vi tog afsted. Vuggestuen ligger ca. 5 minutters gåafstand fra vores lejlighed, så det er dejligt. Lidt i 9 var vi der og hun havde fået sit eget skab og bag hende på første billede, kan i se den kæmpe pose jeg havde pakket med alt muligt tøj og flasker og alt muligt. Just in case!

Inde på stuen var hun den yngste, men de andre er ikke så meget ældre. Hun kravlede rundt med de andre og legede med samme legetøj og kiggede faktisk ikke efter mig, så jeg satte mig lidt længere væk i sofaen, så hun kunne se mig. De fik frugt og brød ved bordet sammen og fik sunget og så var der igen leg på gulvet. Hun har været meget aktiv i de her timer og pædagogerne sagde også, at det gik godt. Jeg er meget tilfreds og glad for idag og først inden hendes lur kravlede hun over til mig med trætte øjne, heh. Vi fik sagt farvel og jeg pakkede hende ind og kørte hjem. Hun faldt i søvn lige med det samme i barnevognen, heh… og hun sover ude på altanen nu. Vi glæder os allerede til i morgen og så er det fars tur til at tage med.

bloglovin

0 kommentarer

  1. Min datter startet i vuggestue da hun lige var fyldt 1 år
    Jeg kan tydeligt huske hvordan det var og forlade hende og bare gå lige efter men det blev stille og roligt bedre og gik det fremad jeg anbefaler at du ikk skal virke trist eller ked af og forlade hende for det kan hun se og mærke på dig.
    Håber det bedste og held og lykke.

  2. Dejligt med en vellykket start! Et godt råd, bliv ikke fortvivlede hvis hun i morgen eller overmorgen pludselig bliver ked af det eller ikke vil slippe jer. Det betyder ikke at hun ikke vil derover eller at I skal starte forfra, ofte går der bare lidt tid før det går op for dem hvad der sker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*