Godaften søde læsere. To be honest, så har jeg ikke haft de bedste dage her på det sidste, så det var meget tiltrængt med gode nyheder. Som I måske kan huske, så mistede vi vores vuggestueplads sidste gang, fordi e-boks ikke er til at arbejde med, haha (ej det var vist min egen skyld). Men nu har vi altså fået tilbudt en plads i vuggestuen igen, HURRA!!!

Allessia kan starte til Januar og vi er meget glade for det. Jeg kan se, at hver gang hun har været social med andre børn på hendes alder, så er det gået super godt og hun har været nysgerrig. Altså jeg glæder mig meget lige nu, for det betyder også, at jeg kan vende tilbage til min normale hverdag og faktisk nå noget igen, udover end at rende frem og tilbage med knold i håret og tage vasketøj ud og ind hele dagen og glemme at spise, etc. you get the point, jer der er mødre selv. Vi har ikke haft barnepige på noget tidspunkt, hvilket ikke er optimalt, når både Morten og jeg skal arbejde og har møder i løbet af dagen. Da jeg boede hjemme dengang, havde vi au-pair, hvilket jeg 100% kunne bruge nu, hvis vi havde ekstra værelse, for det har været lidt (meget) hektisk de her sidste 8 måneder. Jeg håber, at det bliver godt for os alle 3 i det nye år, men mon ikke jeg kommer til at tude de første dage, haha. Jeg har stadig svært ved at lade hende sove i hendes eget værelse, så ved ikke lige, hvordan jeg klarer, at være væk fra hende. Jeg skal være tryg ved, at hun har det godt og trives og nogle holder øje med hende hele tiden. Jeg glæder mig til at se hvordan det går, og så glæder jeg mig ikke alligevel på mine egne vegne, heh…

Ikke-navngivet-1

0 kommentarer

  1. Hvis i på noget tidspunk har brug for en der kan passe jeres datter, vil jeg da gerne stå frem og sige jeg da gerne vil. Men hvis det er nået kan i jo kontakte mig på min mail: tiana.maria.nielsen00@gmail.com og evt. få lidt afvide om mig osv.

    P.S god jul

  2. Tillykke med vuggestueplads 😉 Det skal hun nok blive glad for.
    Og tillykke her i flokken hos Macha 🙂

    Glædelig 2.advent i morgen og en god weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*