Processed with VSCOcam with t1 preset


Hej Hunnies! Elsker det her fjollede billede af os, det er efterhånden taget måneder siden og de her sidste 9 måneder med hende har jo været livs-omvæltende. Det er ofte, at jeg står midt i en situation med Allessia, hvor jeg tænker…. ej, sådan må de andre også have det! Eller er det kun mig…!? Men her er nogle af de situationer, som jeg kan beskrive for jer. Det her er lavet i sjov, så man skal ikke overanalysere for meget, men jeg tror at nogle kan relatere:

VI SKAL UD AF DØREN, BARE I FØTEX OFTEST… ! KAN JEG TILLADE MIG AT GÅ UD, SOM JEG SER UD NÅR JEG ER VÅGNET OG STADIG I NATTØJ:

ELLER BARE UD AF DØREN, F*CK:

NÅR DET ENDELIG LYKKES MIG AT TAGE NOK MAKEUP PÅ, FOR AT DÆKKE DEN GRÅ HUDTONE OG STORE RANDER:

PRØVER AT LAVE MAD, IMENS MAN HOLDER ØJE MED ALLESSIA OG HENDES KRAVLE-TAGE-ALT-NED-SPIS- ALT-PÅ-VEJEN-ESKAPADER:

NÅR FOLK DER IKKE HAR BØRN, KLAGER OVER AT DE ER TRÆTTE:

AT FOLK OMTALER DERES HUND, SOM OM DE NU VED HVORDAN DET ER AT HAVE EN BABY (SORRY GUYS, HAH):

NÅR HELE DAGEN BARE ER MOOOOODSTAND:

ØJEBLIKKET, HVOR MAN BARE ER VED AT OPGIVE….

NÅR VORES VENNER FORTÆLLER, AT DE LIGE HAR BESTILT ENDNU EN EKSOTISK REJSE…

NÅR DE ANDRE MØDRE TROR, AT JEG HAR MY SHIT TOGETHER:

NÅR MAN FAKTISK SER DE MØDRE DER HAR DERES SHIT TOGETHER OG HAR OVERSKUD TIL FITNESS OG KAGEBAGERI OG STRIK-ALT-TIL-BABY OG ØKO-EVERYTHING OG ALT-ER-HJEMMELAVET:

NÅR MAN MØDER MOMMY-SOULMATES, DER ER I SAMME STRESS-ZONE SOM ÉN SELV! LET’S BE FRIENDS:

NÅR MAN GERNE VIL HAVE ET TIL BARN, MEN TANKEN OM AT FØDE IGEN ER….

NÅR JEG VÅGNER OM MORGENEN, MEN FØLER AT JEG LIGE ER GÅET I SENG:

NÅR ALLE ANDRE I HUSET (DVS. MORTEN OG ALLESSIA) TAGER EN LUR OM DAGEN, OG JEG ER BLIVER NØDT TIL AT UDNYTTE TIDEN TIL ARBEJDE OG OPRYDNING…

NÅR ALLE ANDRE ER GÅET I SENG OG JEG PLUDSELIG IKKE KAN SOVE:

NÅR JEG SER VORES VENNER SPISE UDE PÅ RESTAURANTER FLERE GANGE OM UGEN

NÅR MAN FÅR EN BABYFRI TIME TIL EN HURTIG KAFFE MED VENINDEN:

RIGTIG MEGET AF DET, DER SKER OMKRING ÉN; BLIVER RET LIGEGYLDIGT, BORTSET FRA BABY:

NÅR JEG TAGER UD FOR AT FÅ EN DRINK:

NÅR MORTEN TAGER UD FOR AT MØDES MED VENNER:

NÅR FOLK SPØRGER, OM MAN IKKE HAR EN HYGGELIG OG ROLIG HVERDAG MED BABY, LEG OG HYGGE:

NÅR JEG I INTERVIEWS BLIVER SPURGT OM, HVAD JEG LAVER FOR TIDEN:

LIFE AS YOU KNEW IT ER OOOOOOOVVVVVEEEEER (medmindre man har a team of nannies):

HØJDEPUNKTET NÅR MORTEN INVITERER PÅ EN TUR TIL FISKETORVET, FOR HVEM HAR TID TIL AT ARRANGERE DATES EFTERHÅNDEN:

PARFORHOLD GENERELT… BLIVER ANDERLEDES:

NÅR FOLK (MANGE) SPØRGER HVORDAN JEG HAR TABT MIG EFTER FØDSLEN:

NÅR JEG FÅR HENVENDELSER MHT. TV-TILBUD OG ANDRE PROJEKTER, HVOR MAN ØNSKER JEG ARBEJDER GRATIS OVENPÅ MIN 24/7 MOMMY-JOB:

Ikke-navngivet-1

0 kommentarer

  1. Alt for sandt! Hold kæft jeg kender det. Er mommy til en lille dreng på 3 måneder og han holder mig også igang. Vil helst stå op og prøve at gå (du er 3 måneder så drop det!) så har sjældent ledige hænder. Men fuck hvor er det fede klip du har fundet. Alt for sjovt altså!

  2. Åh ja. Du har HELT ret. Har en søn på 9 måneder som jeg er alene med. Jeg er kronisk træt og bliver så overrasket når folk siger at jeg er sej og har styr på tingene :p verdens største bedrag *g*
    de sover vel når de bliver teenagere?!? Ikke?!? Det håber jeg!

  3. Hahaha, åh – jeg kan bare næsten allerede se for mig hvordan nogle folk vil forstå det som om, at du er træt af dit liv som mor

  4. Hahahahahahaa!! Jeg er os mommy til en datter på 6 måneder .. og du rammer rimelig godt hvordan man har det. Fatter heller ikke de mødre som har tid til at hækle osv .. hvis jeg har et lille øjeblik for mig selv, så gælder det om at lave den største kop kaffe ever!! Coffee is my drug!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*