Warning: Division by zero in /var/www/irinathediva.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/inc/class-wpseo-image-utils.php on line 223

Warning: Division by zero in /var/www/irinathediva.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/inc/class-wpseo-image-utils.php on line 223

Haaaai Beauties! December måned nærmer sig og jeg er faktisk allerede i julestemning og igang med at pynte op herhjemme. Måske alt for tidligt, I know, haha. Men jeg glæder mig, for det er vores første juletid i den nye lejlighed og den første Jul med Alessia, juhuu! Jeg har allerede hængt julekalenderen fra Yves Rocher op til mig selv – det er selvfølgelig med lækre beautyprodukter. Jeg har snydt lidt og luret i nogle af poserne, for at vise jer en lille teaser på, hvad der er i. Jeg er selv meget tilfreds med, hvordan det ser ud, very Christmas-y synes jeg, heh. jul

Det er en skøn skøn luksuriøs julekalender med 25 beauty produkter, hvoraf de fleste produkter er full size. Kalenderen er limited edition og fås kun i begrænset antal, så jeg vil anbefale jer at være hurtige, hvis I skal have fingrene i denne. Selve kalenderen får man tilsendt med klemmer og snor til julestemnignen. Prisen er 599,-kr og den har en værdi på 1950,-kr. Jeg havde den nemlig også sidste år, og endte med at have sååå mange goodies til sidst. Der var en del af jer, der spurgte om man kunne få den sidst, og i år har de lidt flere til salg heldigvis, så bestil helst med det samme. Der er fri fragt + ekstra gave oveni ved bestilling.

KALENDEREN FINDER I HERYVES ROCHER JULEKALENDER


11Ikke-navngivet-15

FRI FRAGT HOS YVES-ROCHER OVER 150,-kr + 1 GAVE UDEN EKSTRA OMKOSTNINGER

Det fine kalenderlys vi har stående ved blomsterne er fra Shinelikeastar.dk – vi har generelt rigtig meget stearinlys herhjemme. Jeg elsker at indrette vores lejlighed, og her op til Jul skal det være rigtig hyggeligt og vi har tænkt os at tilbringe mange timer i vores nye kæmpesofa med julefilm. Morten og jeg er ret enige om at den nye sofa er LIFE, haha!


9 10


?? Irina

bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*