Hej søde læsere! Der har været en del at se til med barnedåben (og oprydningen, Jesus, heh), så jeg har slet ikke haft særlig meget tid til at vise jer billederne. Så her er nogle de søde og MANGE billeder, som vi har fra kirken, men udover det så kommer der en større billedserie i Her & Nu fra dåben. Jeg har virkelig mange billeder og derfor deler jeg dem op her på bloggen, men jeg nåede at smide et par stykker op på min Instagram på selve dagen. Jeg nåede dog ikke de vilde på Snapchat (irinathediva), da jeg løb frem og tilbage lidt mere end jeg havde regnet med, i løbet af dagen. Aftenen inden pyntede vi op til sent på natten og jeg var lidt nervøs, så sov knapt 3 timer inden vi skulle op igen. Der skulle en hel del øjendråber, primer og makeup til, siger jeg bare. Men her er vi så i kirken…

IMG_0926

IMG_0929

IMG_0901


IMG_0915

IMG_0914

IMG_0895

IMG_0866Allessias fine dåbskjole er fra Oliprik.dk og modellen hedder København (i str. 68-74 og hun er ca. 71 cm) og min kjole er fra Asos og kan findes HER

Jeg synes altså, at vi fandt den sødeste dåbskjole med kyse til Allessia! Jeg har ledt efter kjolen længe, og synes faktisk, at det er ret svært at finde en færdigsyet dåbskjole online. Denne var helt perfekt og som syet til hende, og kvaliteten på kjolen var helt i top. Det er jo vigtigt på sådan en stor dag, at det hele bare sidder. Jeg havde egentlig også en lyserød sløjfe til kjolen, men da vi ankom til kirken, så synes jeg at det var pænest med alt i hvidt. Det gik super godt i kirken og hun var glad smilende og stille! Hun er en nem baby i forvejen, men jeg regnede med, at hun jo godt kunne blive gnaven alligevel, but no… hun holdte til det hele og sagde heller ikke en lyd, da hun fik vand på hovedet og sov på vej hjem i bilen. Der tog jeg altså et billede af hende, for det så alt for sødt ud (HER). Jeg tror, at jeg har vænnet Allessia til det med at smile på billeder, der er hun altså god, hehe. More pics coming up…

Skærmbillede 2015-11-08 kl. 21.56.04


Skærmbillede 2015-11-08 kl. 21.56.13

Skærmbillede 2015-11-08 kl. 21.56.38

Sidste 3 fotos: Janus Nielsen  |  Realityportalen.dk

xx Irina

0 kommentarer
 1. Hej Irina. Først vil jeg lige sige, at hvor har i dog en køn prinsesse
  Tvivlede i på noget tidspunkt på om hun skulle døbes, eller om hun selv skulle havde lov at bestemme når hun blev ældre?
  God vind til jer og jeres dejlige pige 🙂

 2. Smuk mor og barn..;-)
  Hvilken foundation synes du er bedst? Glominerals Lux foundation, eller Youngbloods liquid foundation? Kan se, at du bruger begge?

 3. I ser fantastiske ud. Og hvor er hun bare skøn. Dejligt det gik så godt!
  Jeg er meget ivrig efter at spørger, hvornår du købte den kjole du bærer, fra Asos. Kan ikke finde den, og er hel vild med den.
  Tillykke med jeres søde datter.

 4. Ihhh hvor allessia og Victoria ligner hinanden meget❤️ I altså nogen lækre damer Hihi
  Hvad har du på læberne? Ville elske at se et indlæg med dine favorit læbestifter/gloss/lipliners. De farver du bruger er lige mig

 5. Awww hvor er hun bare den sødeste! Hvornår udkommer Her & Nu med billederne? Vil vise min mormor og morfar den lille guldklump 🙂

 6. Ej hvor er hun dog bare sød!
  Jeg skal også ha min datter dybt den 24 januar.. men vi har en kjole i familien som jeg også selv har haft på dengang jeg blev dybt. Så det er spændende hvad hun siger til det! håber i havde en kanon dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *