affilliate

Hey Beauties! Man ser ofte de dyrere pieces blive mixet med noget highstreet og billigere accessories. Her på billedet har jeg den super lækre Malene Birger jakke på, som er min fave og som har de skønneste detaljer. Jeg har former, alle de steder som man nu kan, heh, og derfor kan man se meget rund ud, hvis man ikke vælger en jakke, der understreger dem. Det samme med kjolen fra Asos her. If you got it, flaunt it…

IMG_0080 IMG_0106 IMG_9961 IMG_9965  IMG_0071 IMG_0022 BY MALENE BIRGER ORIETTA COAT (HER)  ||  BY MALENE BIRGER SEPHORA ARMBÅND (HER)  ||  ASOS OBI WRAP DRESS (HER)

xx

0 kommentarer

  1. Fantastisk lækkert outfit! Og vil lige sige hvor er det dig dejligt med et link til en model i plus size!! Måske du vil prøve at flette flere plus size alternativer ind når du kommer med de lækre tøj fif

  2. Det er nogle sindssygt gode billeder af dig. Virkelig flotte! Og er helt vild med jakken. Er selv 160 og ligesom dig med former, så det er dejligt med lidt inspiration ift jakke 🙂
    God aften til dig og din smukke familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*