asos

 1. ASOS High Waist Longerline Pencil Skirt: HER 2. ASOS Coat With Waterfall Front And Belt: HER 3. TheBalm Sexy Mama – Anti-Shine Translucent Powder: HER 4. New Look Suedette Fringe Skirt: HER 5. Fashion Forms Bottom Shaper Brief: HER 6. Bedroom Athletics Erica Gingerbread Flip Flop Slippers: HER 7. O.P.I Infinite Shine Collection Laquer 15ml – Neutrals: HER 8. River Island Beige Pompom And Purse Ladybug: HER

Jeg elsker simpelthen denne farve i forskellige nuancer og man kan lege lidt med lag på lag med beige. Lidt celeb inspiration, hvor man også kan se at man kan køre beige hele vejen, blot der er lidt nuanceret imellem. Læg mærke til nr. 5 bootyløftstrussen… ja ja, dem har jeg lige fundet derinde på Asos, ja tak!

?? Irina

bloglovin

indeholder affiliate

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*