OOOOHHHMYYYYGOOOOOD! Sådan har jeg det stadig, og jeg går og kigger på ringen hele tiden, for at opfatte, at det faktisk er sket. Som I måske har læst på min Instagram, så friede Morten til mig igår. Jeg havde sleeeet ikke set det komme. Altså nu har vi jo Allessia, som er et halvt år gammel i morgen, og han har da hentydet, at han gerne vil giftes med mig, men jeg troede ikke at det ville blive igår, at han ville gå ned på knæ, heh. Til januar har vi 2 års-dag, og det føles som om vi har kendt hinanden forever. Jeg elsker denne her følelse, elsker vores lille familie og elsker at være forlovet med ham. Er så freaking happy, at jeg har lyst til at skrige…!!!!

Da jeg mindst ventede det, var der en smykkebox foran mig og mit hjerte begyndte bare at hamre – jeg blev så overrasket og Morten stod bare og smilte og sagde: “åben den”. In my mind var jeg sådan: “ohmygoooooood, det er en ring!”, men bagefter tænkte jeg: “hvad nu hvis det er øreringe, haha!”, så begyndte jeg bare at freake out lidt. Han sagde “åben den” igen, og imens jeg åbnede den, så gik han ned på knæ og spurgte om jeg ville gifte mig med ham. Jeg kunne ikke lige få fremstammet noget som helst i 5-10 sekunder, fordi jeg slet ikke havde forventet det, but of courseeee sagde jeg “JAAAAA!”. Og ringen er bare så guddommelig smuk, han kender mig så godt altså, I am in love with it! Så blev vi begge lidt emotionelle og rørt, og sagde de ting til hinanden, som nu betyder noget, den del er privat of course. Allessia kiggede på os med store undrende øjne, og så begyndte hun at brokke sig, fordi det ikke var hende der fik opmærksomheden, hehe, så det blev til en familiekram bagefter! Morten havde champagnen klar og kort efter det blev hun lagt i seng, så havde vi en lille vino-date på sofaen og en masse kys, hehe. Jeg glæder mig til vi skal fejre forlovelsen på en lækker restaurant og en tur til Dubai, og alt det med bryllupsplanlægningen det er vi altså sleeeet ikke gået igang med. Vi tager barnedåben først, her i november og så tager vi den derfra, men jeg forestiller mig allerede noget i stil med “My Big Fat Ukrainian Wedding!” ahaha… stay tuned!

Mrs. Irina Olsen (to be…)

0 kommentarer

  1. Tillykke!!:) Sikke en smuk ring. Stort tillykke med forlovelsen.

    PS. hvilket kamera bruger du egentlig til dine billeder?

  2. Feeedt! Kæmpe tillykke! Når du engang står og mangler en bryllupsfotograf, så kig forbi min side, du bliver jo den smukkeste brud EVER, og de billeder vil jeg da elske at skulle tage! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*