tumblr_nubialiI9j1soe41oo1_1280-2

ALLESSIA MIDT I MADEN IDAG, OG VI HAR OGSÅ PUTTET I SOFAEN OG SET “FROZEN” OG VÆRET I FØTEX MED PATRICK (HAR I MÅSKE SET PÅ SNAPCHAT)

Godaften skønne læsere… måske I har bemærket, at jeg deler lidt mindre ud af min hverdag på det seneste på bloggen (måske ikke). Jeg har også takket nej til alle interviews, photoshoots og andre forespørgsler de sidste par måneder, just because. Jeg har min blog, når jeg føler, at jeg vil dele ud af noget og det passer mig fint på den måde right now! Og nogle gange, har jeg bare brug for at der ikke sker noget i medierne. Lyder det mærkeligt..? Det er ikke sådan, at jeg er træt af det eller at der er sket noget dårligt, det er bare lidt ligegyldigt. Hvis det overhovedet giver mening for jer, det jeg skriver. Jeg elsker min karriere og de muligheder jeg får, jeg har knoklet hårdt for at nå hertil. De sidste 2,5 år har jeg været igang fra morgen til aften med uddannelse, TV-programmer, blog, møder, projekter, events, you name it! Hard work really does pay off… og så kan man tager en lille pause. Kun en lille en dog, heh!

Jeg har jo lige lavet en Q & A på min Instagram, og der laver jeg lige en video med svar på den, for der var alt for mange spørgsmål til et blogindlæg. Det hygger jeg mig med for tiden – at være hjemme med Allessia og når jeg så har lidt tid så er jeg vild med at lave videoer om makeup for det meste, heh. Jeg har faktisk lige siddet og skrevet i en time – et langt indlæg, men lige slettet det hele. Honestly, jeg tror bare at de ting jeg skriver, kan blive misforstået, så jeg vil hellere lade være. Jeg har tændt stille for “My Chemical Romance”, som jeg har været vild med i 10 år, og som stadig er my faves! Det minder mig om dengang jeg sad nede i mine forældres kælder og lyttede til dem og kun drømte om alle de ting som jeg har idag…  jeg græd nok hver dag på det tidspunkt, da jeg simpelthen havde de mest ulykkelige år efter år, men sjovt hvordan alt godt kommer til dem der venter tålmodigt, hehe. Der er så ofte sket 100 ting på en gang i mit liv, det ene efter det andet… ingen pause! Før i tiden for det meste crappy ting, så slemt at jeg bare tænkte “er det her skjult kamera, altså!” haha, men lige nu der sker der ikke noget, and I LIKE IT! Jeg vågner, vi spiser alle 3 morgenmad, Morten tager i studiet for at lave musik, imens jeg hygger med Allessia, vi tager en tur i Føtex eller whatever og når hun sover og Morten er kommet hjem, drikker vi te og ser Grimm på Netflix. Jeg elsker det…

bloglovin

0 kommentarer

  1. Kære Irina!
    Jeg synes det er synd, at du ikke længere føler, at du ikke kan dele ud af dine erfaringer og oplevelser som mor. Som mor selv, elsker jeg, at læse blog indlæg om andre mødre og deres børn. Jeg har fulgt med i din blog siden Allessia kom til verden og har virkelig nydt din beretninger herom. Jeg er selv mor til en pige på 4,5 mdr. og har selv ting at slås med, jeg kan derfor godt forstå at du har trukket dig lidt tilbage for, at bevare dit privatliv! Jeg vil blot sige at jeg holder af, at læse din blog og alle dine beretninger om Allessia – og de bekræfter mig bare i, at der er mødre som mig selv derude! Det er første gang vi prøver dette og vi gør det bedste vi kan 🙂 Må du have held og lykke med den lille!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*