1. Det første trick for at opnå en lækker glow, er at bruge highlighter på huden som det allerførste – det som man nu kalder for strobing. Der bliver i videoen påført en bronzy flydende highlighter inden contour + foundation. Jeg har på det seneste brugt denne skinfinish – Vita Liberata Capture The Light, til noget lignende, som giver den smukkeste glow, om man påfører den inden eller efter foundation på kindbenene, amors bue, og næseryggen. Den kan også bruges på kroppen og har en udjævnende effekt på huden, så man nemmere kan få the flawless look.


 Kardashian/Jenner pigerne har virkelig dygtige makeup artister der fixer deres makeup nærmest dagligt og heldigvis deler de ud af deres tips. Jeg synes ikke, at det er alt der virker, men det er stadig sjovt at lege lidt med det. I denne tutorial, som var på Kylies nye app, var der lidt gode tricks synes jeg, og nogle af dem kendte jeg til i forvejen, bortset fra det med den orange blush, nice one! Jeg har fundet links til produkter, som jeg synes er lækre at bruge og også til de eksakte produkter som de bruger. Generelt så er de glade for Anastasia Beverly Hills makeup, som er super lækkert – jeg har selv prøvet en del af det og kan ikke leve uden mine contour paletter!


bbl


2. En Beautyblender er EVERYTHING! Det er for det meste også den, som jeg selv bruger til foundation og jeg synes klart, at det er den bedste måde at påføre det. Jeg bruger den også ALTID til concealer under øjnene (og “baking” pudder derefter). Man forstår det når man har prøvet det, men det sidder bare så meget pænere og mere jævnt, når man har brugt den. I videoen presser hendes makeupartist Hrush foundation forsigtig på huden nærmest, da hun allerede har highlighting produkt på indenunder. Jeg har prøvet det på begge måder og må sige, at jeg foretrækker nu alligevel at highlighte efter foundation, men I kan prøve at eksperimentere lidt jo.


okijuhgfvc


3. Båede Cream Contour paletten og den originale Contour Kit er nærmest uundværlige, hvis man er vild med makeup og contouring. De er lækre at bruge med en contour-børste og evt. blende ud med en Real Teqhniques Stippling Brush (Real Teqhniques børsterne har jeg en del af, de er utrolig gode). Der er faktisk de helt perfekte brune matte farver i Contour kittet, som er lækre at bruge i stedet for øjenskygge. Hendes makeupartist bruger farven Cinnamon på Kylie, dvs. man kan bruge de varme toner fra paletten, som matte øjenskygger, hvilket jeg har gjort til hverdag også og som fungerer super godt, da farverne er lækkert pigmenteret. Øjenmakeuppen påføres udover det helt i starten med evt. lidt scotchtape under øjnene, for at undgå at øjenskyggen falder ned. Farven Noir fra Anastasia Beverly Hills Shadow Couture World Traveler Paletten. Men det skal bare være en meget pigmenteret, sort og mat øjenskygge, for ellers holder det ikke længe. Jeg bruger selv ofte sort øjenskygge som eyeliner, og der der virker bedst hvis man også påfører lidt flydende eyeliner eller gel eyeliner on top. Især hvis man bruger falske vipper, så skal linjen lige dækkes, så man kan se det mindst muligt.


BLUSH KYLIE


4. Det her trick har jeg aldrig hørt om før eller læst nogen steder, men det glæder jeg mig ti at prøve. Især lækkert når man har en god spray-tan/kulør i forvejen, ellers kan det måske lige blive for meget. Jeg har MANGE forskellige blush, da det er forskellige toner, som man bruger i løbet af året og til de forskellig looks. Derfor er det også smart men en Smashit Blush Palette f. eks. hvor der er 10 farver i en palette. En lækker og blød børste, som Real Techniques Blush Brush giver en nem påføring, så farven lægger sig helt perfekt.


kulie brows


5. Der bliver kort nævnt at Kylies bryn tegnes op på en naturlig måde med Anastasia Brow Wiz, som Kim også bruger. Jeg har den også, men min personlige favorit er dog alligevel Dip Brow. Til sidst påføres der Anastasia Brow Gel, som faktisk gør en stor forskel på hvordan det endelig look ser ud, synes jeg, da jeg ALTID selv bruger en brow gel.

xoxo

14 kommentarer

 1. Hej Irina,
  Tak for den flotte omtale af Vita Liberata’s Capture the Light. Kan se at du har linket til Nelly.com – det er også rigtig fint, men hvis du og dine læsere vil spare penge så link til http://www.vitaliberata.dk, vores danske webshop – der koster den kun kr. 275,- blot et lille tip 🙂
  Hav en dejlig dag.
  Mvh. Tove – Vita Liberata DK

 2. Hejsa irina 🙂
  Nu har jeg set, at du har styr på makeup, kan du hjælpe mig med at forklare, hvad ” tinted moisturizer” er? Bare generelt mpisturizer? 🙂

  1. Ja, hun bruger Cover FX Custom Drops blandet med Koh Gen Goh foundation, som jeg ikke lige har hørt om før og faktisk ikke ved hvor man kan få.

 3. Hej Irina!
  – En god, let læselig og overskuelig oversigt – dejligt!
  Jeg kan næsten regne ud, at du har købt appen – eller adgang.
  Jeg ved der er 7 dages gratis prøve tid på, men der efter skal man betale? Ved du hvor meget det er og er det et engangsbeløb? Jeg kan nemlig ikke helt finde ud af dette :-)?

  1. Hejsa, jeg har kun haft den i 7 dage, for ellers tror jeg at de helt spændende ting derfra alligevel ender online et sted, den koster 25kr om måneden 🙂

 4. Hej Irina – dejligt med nogle tips!

  Når du lægger contour ved kindbenene, hvor sigter du så efter at lægge det? Jeg plejer at lave fiskemund (lol) og så påføre det fra hulrummet ved kindet og op til det øverste af øret. Men på Kylie er det lagt noget højere oppe?

  1. Ja, du skal gøre som du gør men lægge den lidt højere oppe, altså på selve kindbenet og sørge for at når du blender at det stadig nogenlunde bliver en lige linje og ikke over det hele, hvis det giver mening 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*