IMG_1841-0.png


 Det har været en lang og varm dag idag og Allessia klarer ikke varmen særlig godt. Jeg synes, at hun var ude under solen længe igår, så jeg ville holde hende i skyggen idag og havde åbnet for altanen og vinduerne, så der kom luft ind. Der er bare lummert og hun gider ikke at lege eller noget, kun være i mine arme næsten. Men vi fik alligevel leget på altanen og hun har kun body med stropper på om dagen, for alt andet er for varmt, der har jeg fundet en del søde i H&M. Hun har været gnaven hele dagen og skreget og jeg kan mærke det er pga. varmen, den skal hun lige vænne sig til. Hun får et par tårer vand mellem måltiderne (hun er blevet bedre til at tage imod det) og spiser lidt mere end hun plejer, fordi hun nok er tørstig. Da kl. blev 18, gik jeg ud på en lang tur med hende, for der var det ikke så varmt mere og fik også lige handlet samtidig. Så fik hun lige et langt bad og massage og 200ml mamse og så var hun i drømmeland. Håber hun først vågner kl 04, som hun ellers plejer, for i nat var hun oppe hver 3. time igen. Mama needs sleep, heh. I Ukraine er der ca. 35-42 grader om sommeren, det tror jeg ikke jeg kunne klare inde i byen uden pool og min mor siger, at de rejste væk med mig fra storbyen da jeg var baby, da det var ulideligt. Jeg er nu glad for at der er blevet varmt, og tror at vi skal have købt en lille badebassin til hende, så hun kan køle ned i den på altanen, heh. Købte en Hello Kitty badering til hende idag, men altså hun er jo så lille endnu, så den venter lige. Jeg har ikke engang fået pakket poserne ud endnu, er crashet på sofaen og hvis jeg er rigtig god så når jeg også at vaske gulve i dag. Jeg går og overvejer at hyre nogle der kan komme og gøre rent 1-2 gange om ugen, det ville hjælpe. Men jeg kan nu også alligevel godt lide at gøre det selv, er det mærkeligt, heh…?! 😀

?? Irina

bloglovin

0 kommentarer

  1. Hvis hun bruger sut kan du lade nogen ligge i isvand og give hende frisk kold sut i ny og næ. Det bruger jeg til mine 2 bobbere – ellers var jeg blevet vanvittig af søvnmangel

  2. Da I var i zoo ligner det, at din datter sidder op ad en barnevognspude i småfolk design. Hvis du ikke er klar over det, vil jeg bare lige gøre dig opmærksom på, at hun ikke må sidde op ad sådan en før hun kan sidde selv, da hendes ryg ikke har godt af det 🙂 super træls, da man gerne vil ha, at de kan følge lidt med i, hvad der sker 🙂

  3. Hej Irina.
    Har du en barnevognspude til prinsessen, eller ruller du dynen sammen bag hende?
    Jeg venter mig en lille dreng, og er RIGTIG meget i tvivl om sådan en pude er et must, eller om det bare er en ekstra udgift på noget man sagtens kunne undvære?

    Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*