DETAILS: MARC JACOBS SOLBRILLER: HER ? NIKE AIR FORCE TRAINERS: HER ?RØD KJOLE FRA ASOS: HER  (MED WONDERBRA  T-SHIRT BRA UNDER)


Jeg tog forbi Beauty Salon Gold Pantera, for at få piftet hårfarven op igen og få massage imens jeg fik plejet mit hår i vasken! Det var ret tiltrængt! Jeg fik det farvet sort igen med lidt blå undertoner og der bliver brugt 4 x mere farve til mit hår end ellers fik jeg at vide, hold da op, hah! Det kræver tålmodighed, men Irina (det hedder hun også), som har salonen i Hellerup, har altid de bedste tips til mig og selvom jeg er ret hys med mit hår, så lader jeg hende bare gøre det hun synes, for hun er pretty geniuos! Jeg skal 100% styles hos hende, når jeg skal giftes, that’s for sure. Jeg går ret meget op i at få plejet mit hår lige nu, for ellers skal det klippes helt kort, og skulle også hente mere shampoo, og jeg har brugt L’Oréal Inoacolour Care Shampoo og L’Oréal Inoacolour Care Balsam de sidste 3 måneder, som virkelig gør underværker for mit hår. Og efter jeres anbefalinger har jeg brugt en Wet Brush til det når det er vådt, som har gjort en kæææmpe forskel, jeg skulle have købt sådan en for mange år siden, virkelig en lifechanger. Jeg var lidt ude til fødselsdage her i weekenden og havde kun glattet håret lidt for at style det, som I kan se på billedet til højre. Til hverdag har jeg det dog altid sat op, for hold nu op hvor er Allessia bare begyndt at rive mit hår ud, AAAV! Jeg nyder at have løst hår, for det begynder at gøre lidt ondt i hovedet, når man har det langt hår opsat konstant, som jeg har lige nu. Jeg begynder virkelig at forstå the struggle nu, og hvorfor man som mor får kort hår…

?? Irina

bloglovin

0 kommentarer

  1. Hej irina. Er det dit eget hår eller extensions? Kender du evt et godt sted hvor man kan få påsat hår i ordenlig kvalitet?

    1. Jeg får ikke sat extensions i, så må indrømme at det ikke er noget jeg har styr på… 🙂

  2. Har hår som dit. Nøj hvor man er øm i hovedet efter 4-5 timer. Især hvis jeg har haft håret opsat i en høj knold! Det så dejligt at pille elastikken ud.

  3. jeg forstår ikke det du siger med at du får ondt i hoved af at have håret sat op. jeg har hår til lænden, og det er rigtig trykt, jeg har aldrig problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*