Blend


1. Vita Liberta Rich Selftan: HER 2. Anastasia Beverly Hills Contour Kit: HER 3. By Malene Birger Marinella Silver Necklace: HER 4. River Island Gold Metallic Tassel Box Clutch: HER 5. John Zack White Jumpsuit: HER 6. Crazy Color no. 63 Bubblegum Blue: HER


Nu er Kylie tilbage til det blå hår, her under Bellami extensions eventet. Love it – jeg er ret vild med denne her blå farve og også den hun havde før! Jeg har selv på et tidspunkt undersøgt muligheden for at lave pastelfarvede spidser i mit hår, men det ville ødelægge mit hår big time fordi det er så mørkt, så jeg gad egentlig godt vide, hvordan de gør, uden at det skader håret. Har man lyst hår, så er man heldig, for så kan man sagtens gøre det med denne Color no. 63 Bubblegum Blue. Mht. rygterne om at hun har implantater, så er mine “pro” bedømmelse af det, at hun ikke har fået lavet det. Jeg kan huske, da mine egne voksede 4 skålstr. på et år, så sidder de altså som implantater nærmest. Udover det, så bruger man tape rundt om for at man kan være i den slags nedringede sager, for det gør jeg selv. Hun har dog fået lavet læber som vi alle ved og jeg er ret sikker på, at hun har fået lavet næsen, øjenbrynsløft vha. botox og lidt fillers for at forme ansigtet, ligesom Kim. Hun er en smuk pige, og kun 17… håber ikke hun går overload på alt det der, for jeg er vild med hende ellers. Kylies stil er lækker as usual og jeg har fundet en jumpsuit, som er helt identisk næsten! Shopping time, yay…

SHOP KYLIES MAKEUP HER: KYLIE JENNERS MAKEUP: DET HER BRUGER HUN!!!

xx

0 kommentarer

  1. Hej Irina. Du skriver du gerne vil vide hvordan hun gør med alt det farvning hele tiden, så her kommer det
    Kylies blå hår på dette billede er en slags paryk som sættes på ligesom ekstensions. Hendes eget hår er flettet i cornrows under – derfor er hendes bund sort.
    Sidst hun havde helt blå hår under Coachella var det også en paryk, bare en fuld paryk. Det eneste tidspunkt hun rent faktisk har farvet hendes hår, er de gange hun har haft blond og blå teal ☺️☺️

  2. Ja. ligesom Louise skriver, kunne jeg også tænkte mig at vide hvordan du gør med det tape osv. Kunne være rigtig dejligt☺️

  3. Vil du ikke beskrive hvordan du gør med tape mm når du har nedringet på? For indtil videre har jeg måtte opgive qua min 65I, da tyngdekraften viser sig stærkere 😉 Og dine ser altid ud til at sidde hvor de skal 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*