I morges vågnede jeg til en stor morgenmad, som Morten fixede, for jeg havde også en veninde sovende. Og efter det besluttede jeg mig for at have en lidt lazy day, hvor alt bare virkelig skulle gå stille og roligt. Morten og jeg skulle dog lige ud og handle og vi blev mega sultne på vejen, det tager kun 5 min at gå ned til alle supermarkeder, men altså… haha. det bedste ved at bo på Vesterbro er, at der er mange lækre spisesteder. Så det tænker jeg måske at blogge mere om, for jeg er selv vild med at finde lækre steder, da vi er meget glade for at spise ude. Vi har ofte gået forbi et sted der hedder “Øl & Brød” på Viktoriagade 6, som er en sidegade til Vesterbrogade. De har lidt forskellige speciel øl, som Morten ville prøve og Allessia faldt i søvn på vejen, så vi tænkte, at vi sagtens kunne sidde udenfor og spise imens hun sov. Jeg bestilte 2 retter – marineret sild med fennikel og kulmule, og Morten fik karrysild og æg med gåsebryst. Smagssammensætningen var genial og jeg havde virkelig lyst til fisk idag. Man får anbefalet øl til hver ret, der er virkelig styr på det og vi fik smagt 2 forskellige øl denne gang. Det er helt klart et sted, hvor vi kommer til at spise igen i hvert fald. Det handler meget om mad herhjemme idag, vi sidder nemlig og ser Jamie Olivers madprogrammer, det elsker vi at se. Og nu skal jeg til at lave aftensmad og relaxe resten af aftenen med film.

xx

0 kommentarer

  1. Ja det kunne være fedt hvis du gad anmelde nogle spisesteder på Vesterbro – bor der nemlig selv:)

  2. Hej Irina, kan huske for lang tid siden du lavet et indlæg om panserglas til iphone , hvor fik du det sat på ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*