ALLESSIAS OUTFIT ER FRA ELLOS KIDS

Så skete det alligevel, men jeg var lidt forberedt, for sådan er det jo med vaccinationer. Det gik egentlig fint i løbet af dagen, som jeg skrev i det forrige indlæg og hun sov fint fra 19 til 23, men så begyndte hun at pive/stønne hele tiden. Hun fik lidt mere mad og jeg kunne godt mærke, at hun var mere varm nu, så vi hade vinduet åbent på soveværelset, hvor hun sover sammen med os, bare i sin egen seng. Hun blev ved med at pive og ikke rigtig kunne sove efterfølgende, så jeg tog hende i babyreden og lagde ved siden af mig i sengen og gav hende en sommerbody på og stofble i stedet for dyne. Hun rystede ikke og svedte egentlig heller ikke, men var bare SÅ varm i hovedet. Hun fik lidt mad 2 gange i nat, hvilket beroligede hende lidt, men hun pev hele natten og jeg sov selvfølgelig ikke, for at holde øje med hende. Kl. 07 om morgenen overtog Morten lidt, så jeg kunne få lidt søvn inden han skulle på arbejde. Men hun har det fint her til morgen, hun sover ude på altanen, har leget og spist og er ikke varm mere. Jeg var lidt nervøs i nat, så jeg er bare glad for at det er overstået nu.

xx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*