IMG_8040

BIKINI: ASOS.COM  SOLBRILLER: LOUIS VUITTON


Godmorgen Beauties! Jeg støder tit på artikler på de medier, som jeg følger, af celebs, som har fået lavet en masse plastik! Og jeg må indrømme, at jeg elsker det – jeg er super fascineret af plastikoperationer. Det har jeg været i en del år og kan ofte fortælle hvad folk har fået lavet. Jeg synes slet ikke, at det er noget galt i at få foretaget kosmetiske operationer og indgreb. Of course? of course er der en grænse, men nogle gange er der jo også nogle der bedre kan lide “plastiklooket”, men det kan meget hurtigt gå galt. Ærligt – jeg er helt vild med læber der er helt vildt store, altså vi taler en masse fillers + evt. implantater. Og det er ikke fordi, at jeg ikke kan lide mine egne – jeg får heller aldrig implantater i læberne, det tør jeg ikke og vil ikke have det permanent, selvom jeg synes, at det ser flot ud. Der er også en del, der slet ikke forstår, hvorfor man vil lave om på sin krop – det er vel en slags fascination, interesse i at man kan lege med udseendet. Nok også lidt forfængelighed.  Jeg bliver tit spurgt om, hvad jeg har fået lavet/ikke lavet? og operationsmæssigt har jeg aldrig fået lavet noget. Har fået botox 3 gange og restylane i læberne 1 gang og restylane forsvinder efter noget tid, ligesom botox-effekten gør.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*