Jeg er igang med at pakke os alle nu – er lidt rundt på gulvet her til morgen, for nu skal jeg pakke en ordentlig pusletaske + tøj til Allessia til 2 dage og til mig selv! Hvor mange kufferter må vi have med, spørger jeg bare?! Men vi skal også have barnevogn med i bilen, så må nøjes med et par tasker, heh! Vi skal til påskefrokost hos Mortens mor idag i Karise og vise Allesia til resten af familien også. Det er vores første store tur hjemmefra og heldigvis har vi alle 3 sovet godt i nat og hun sov i vores seng, hihi. Der kommer billeder på min Insta … xo Irina The Mommy

0 kommentarer

 1. Hej Irina
  Sikke en smuk datter i har fået!
  Hvis i er på udkig efter fedt designertøj til jeres lille guldklump, til nogle rigtig gode priser, så kan jeg anbefale at besøge
  http://messmakers.dk
  De har mærker som Petit Bateau, Mar Mar, POPUPSHOP mm.
  Må jeres lille familie have en fantastisk påske!

 2. Tillykke med jeres smukke pige. Jeg skal selv til påskefrokost i Karise i dag, men jeg har desværre ikke sådan en lækkerbidsken med. Håber I får en skøn dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*