Igår aftes besluttede vi at tage med Allessia på Hillerød Hospital og få hende tjekket. Hun har det super fint, men vi havde bemærket, at hendes navle ikke havde det for godt og at der var kommet lidt navlebrok. Den var blevet lidt større, så vi ville være på den sikre side. Vi ringede på 1813 og fik at vide, at vi skulle komme i børnemodtagelsen. Jeg var så nervøs, at jeg fik kvalme – det er min lille baby på 3 uger og nu fejlede hun noget. Jeg hadede det! Min visdomstand gjorde pludselig ikke så ondt mere, for nu havde jeg noget helt andet at tænke på. Det var ret mærkeligt at komme ind på Hillerød Hospital igen, og jeg tænkte lidt på min fødsel og at der ikke engang er gået en måned siden vi var her sidst. Personalet var super søde, som de også var sidst vi var der og hun blev hurtigt tilset og vi fik heldigvis at vide, at det var helt normalt og gik væk af sig selv. Og at hun var super fin og at der ikke var noget at være bekymret for! LETTELSE!!! Det er bare slet ikke sjovt, når de er så små altså?

0 kommentarer

  1. Det er ikke sjovt når det er en lille bettefis – men det er ikke sjovere når de bliver større. Godt det ikke var alvorligt.

  2. nu har jeg ikke selv børn, men ved fra mine forældre, specielt min mor og mine svigerinder at det ikke bliver nemmere selvom de bliver ældre d; men super godt at det ikke var noget alvorligt! o; ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*