Nu synes jeg ikke, at vi kan holde det hemmeligt længere. Jeg kan også se, at mange på min Instagram (@irinathediva), selv har antaget, at hun hedder Adiva, hvilket hun altså ikke gør, heh! Jeg har blogget om, at det er et vildt navn, men aldrig sagt, at hun skal hedde det. For helt passende synes jeg ikke det var og jeg var ikke vild nok med det, til at kalde vores datter for det, men det var sjovt. Vi ville selvfølgelig gerne finde noget perfekt og specielt og det blev det, synes jeg. Hun hedder…

ALLESSIA MARIA OLSEN

I Ukraine har vi navnet Olesya, som er lidt fra de gamle dage og jeg ønskede at navnet egentlig var mere internationalt og anderledes, så jeg fandt en anden stavemåde til det og så har hun lidt af mine rødder med på den måde. Det er med vilje stavet sådan, så de fleste kan finde ud af at udtale det rigtigt, som er ah-LESS-siah. Allessia er faktisk et italiensk navn ellers og betyder protector of mankind and saviour, hvis man søger på det. Hendes mellemnavn er Maria, hvilket er efter min mormor, som døde, imens jeg var nede og optage “Divaer i junglen” og som jeg var meget tæt på, da vi stadig boede i Ukraine, og siden har jeg ønsket at give det navn videre som mellemnavn til mit barn. Hun har fået Mortens efternavn, hendes dejlige daddy, for det ville blive for kringlet med vores begge eller mit. Jeg har skrevet det ind i hendes “Mine første år“-bog, hvor jeg også har skrevet minder ned idag, imens jeg husker det hele, heh. Der er flere billeder af bogen i indlægget her. Nu må jeg tilbage til mommy life, vi skal nemlig ud og gå en tur med barnevognen for første gang alle 3 nu, hihi!

foto-124

xo Irina The Mommy

0 kommentarer

 1. Sødt navn, men kan personligt bedre lide det stavet Alessia. Jeg tror desværre, at jeres stavemåde gør det sværere for folk at udtale navnet korrekt.

 2. Vild med navnet, men synes godt nok det er rigtig ærgeligt i har givet hende efternavnet “olsen”. Det er der desværre ikke noget særligt unikt over, og så er Babenko jo ret smukt!
  Men kan selvfølgelig også godt forstå hun skulle have lidt af sin far med i navnet.

  Tillykke med hende!

 3. Ihhh hvor er det et sødt navn!
  Virkelig unikt og smukt, det vil jeg skrive ned i min samling af unikke navne;-)
  Kæmpe stort tillykke med hende, hun er simpelthen så smuk at se på<3
  Ønsker jer alle tre det bedste

 4. Elsker navnet! Virkelig smukt, og med tanke bag det. Tillykke med hende, håber alt går godt for jer 3 🙂

 5. Stort tilykke med hende, navnet er meget smukt, og flot at du havde din mormor’s navn med. God tur med barnevongen

 6. Nøj en dejlig pige ! Så skøn og rigtig flot navn i har fundet til hende. Stort tillykke med både jeres smukke datter, det fine navn og ikke mindst jeres nye spændende liv sammen som familie. Jeg følger pænt med her på side linien, går her og holder ud de sidste uger inden min datter kommer til verden, som skal hedde Mila Maluna Westerberg. Så en dag i tv at din mor også hedder Mila. Har altid elsket det navn, så det kommer prinsessen til at hedde. Endnu engang kæmpe stort tillykke med smuksakken.
  Mange hilsner Louise

  1. Tak søde Louise <3 Ja, det hedder min mor nemlig, hehe 🙂 Held og lykke med det hele! Kys herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*