1459891_10152637010350668_8333020289073455418_n

 Som I måske havde læst på et tidspunkt, så boede min kæreste (og kommende babydaddy) Morten og jeg sammen i Sydhavn og begyndte at lede efter en større lejlighed, så snart vi fandt ud af, at vi skulle være forældre. Det tog ret længe, men nu får vi nøglerne til vores nye 3-værelses i indre by på mandag faktisk. Vi er VIRKELIG glade for, at vi endelig har fundet det perfekte sted til at starte vores familie. Det var så de gode nyheder, men?.

…som I også kan se undervejs i “Mig og min mor”, så har vi indrettet babyværelset hjemme hos mine forældre, hvor der er mere plads, da vi ikke vidste, om vi overhovedet ville finde en lejlighed snart og det så ikke ligefrem lyst ud på det punkt! Jeg har generelt været herhjemme hos dem, for ikke at være alene i Sydhavn, da Morten har enormt travlt i musikstudiet og med en masse arbejde han skal nå, inden vores prinsesse kommer til verden. Jeg har prøvet at sove i Sydhavn et par gange siden, da jeg også stadig gik til timerne på min uddannelse (holder pause nu), men 4. sal med mine konstante plukveer er bare ikke det sjoveste og da vi her for noget tid siden fik at vide, at vi har fået ny lejlighed, så har Morten pakket vores gamle lejlighed i Sydhavn helt ned, så han kan begynde at flytte det hele ind i den nye, her den kommende uge. Han har besøgt mig så meget som muligt heroppe i Nordsjælland og det har været ret hårdt, fordi vi savner hinanden så meget når vi ikke er sammen. Vi har undværet hinanden før, men jeg er selvfølgelig mere følsom nu under graviditeten og det eneste jeg vil have, er ham ved min side det her sidste stykke tid, men jeg ved jo også, at han gør alt for den nye lejlighed bliver klar til os nu. Det er det bedste når han kommer på besøg, så plejer vi at putte i mange timer og se “House of Cards” på Netflix, hehe. Så planen er den, at vi kommer med prinsessen fra hospitalet og er hos mine forældre indtil vores lejlighed er nymalet og klar til, at vi alle kan flytte ind. Jeg har flyttet SÅ mange gange de sidste 5 år, at det er for crazy? det bliver så skønt endelig at få indrettet det hele og få det hele på plads! Og vi har faktisk SÅ meget at nå endnu, så jeg håber faktisk ikke, at hun kommer før tirsdag eller måske onsdag! Bare man kunne planlægge den slags, heh?

?? Irina

bloglovin

0 kommentarer

 1. hej irina
  Har et spørgesmål
  Jeres lejlighed i Sydhavnen var det leje ?
  Bor selv i Sydhavnen men et sted uden altan så ville såå gerne finde en med altan 🙂

  Synes din mor og du er sååå skønne i jeres program ❤️

 2. Hej irina.

  Jeg kunne ikke finde den hvor du skrev og gav mange linket til startpakker af forskellige baby butikker osv? Håber du ved hvad jeg mener.

  Håber du svarer. Jeg er selv gravid og vil gerne have de forskellige startpakker 🙂

  Kh
  Julie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*