Det var tid til den første gåtur idag med Allessia og Morten og jeg tog en kort tur ned til vandet, efter at have pakket hende godt ind. Det regnede jo en del idag, men vi ville bare ud og få noget luft. Jeg synes det er pænt koldt udenfor lige nu og jeg skulle selvfølgelig tjekke hende hele tiden om hun nu var okay. Jeg må indrømme, at jeg har svært ved ikke at kigge på hende konstant, for så er jeg sikker på, at hun er okay og trækker vejret og alle de der ting, heh. Vi kører i en Emmaljunga Kombivogn og den kører jo som en drøm, super lækker. Hun har også fået lur udenfor i den de sidste to dage, og hun sover virkelig godt udenfor. Og yay, hendes navle er faldet af idag og jeg har gemt den (indtil videre i hvert fald). Ja ja, det kan godt være det er mærkeligt, men jeg har gemt den i en lille plastikpose der kan lukkes. I morgen tror jeg, at vi tager det første bad, dog har hun været under vandhanen og hun elskerde det, hihi. Lille prut!

Image-1-27

xo Irina The Mommy

0 kommentarer

  1. Staves din datters navn Allesia eller Allessia?
    For i dit forrige indlæg er det stavet med to s’er og i dette kun med et s?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*