Jeg fik fingrene i de fineste lakker – Depend 7day Hybrid Polish! Jeg får jo lavet gelenegle på fingrene, så det var mine tånegle der skulle piftes op, og det er måske et år siden, at jeg sidst har haft neglelak på der. Farverne er så lækre og lidt fin har man jo lyst til at være, selvom man er gravid. Jeg troede sku, at jeg kunne nå derned, men det kunne jeg bare OVERHOVEDET ikke, ikke engang i nærheden faktisk! Så jeg fik min lillesøster Victoria til at lave en lille pedi og lakere mine negle i farven #valentineflirt og med Depend 7day Topcoat oveni! Og sådan får man ordnet tånegle, når man er gravid? hah, der er færre og færre ting, som man kan selv, hva?! Lakkerne kan I finde i Matas, de har en super lækker finish…

0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *