Hey hunnies! En omgang beskeder fra min Facebook indbakke igen her? jeg tjekker efterhånden næsten ikke indbakken på FB, men et par alligevel rimelig freaky ones er der, heh! De der random score beskeder og prik får jeg også og det undrer mig ofte nu, hvor der står jeg er i forhold og er højgravid, hvilket der også er mange billeder af, hvad det helt præcis er, at fyre forventer? Er der en moderne fetich for at prøve at score gravide kvinder der er i forhold, som jeg ikke lige har opfanget??! Freaking weird!

 1. Når folk har en samtale med dem selv i min indbakke?

1

 2. Nu, du spørger så pænt og vi ikke kender hinanden, så er det #1 prioritet på min dagsorden jo!

2

 3. Der ligger en masse derude? hvad hentyder du til?

4

4. WHAT?? What the fuck do you want?

6

5. Yaaas, kom til eksperten?

1

6. Det kan man efterhånden Google, altså?. dovenskab! 😀

2

 7. Jeg ved godt der er mange der har projekter om reality, og som nævnt før får jeg tæt på flere 100 af disse om ugen og det er uden at overdrive – jeg KAN ikke svare på alt og får nervøse tiks når jeg ser de beskeder efterhånden, men når man ikke kan mit navn, så er det vidst ekstra meget op ad bakke, heh…

6

8. Jeg sparede jer lige for billedet…

7

 9. Tak? og HVAD…?

3

10. Speech! LESS!!!

4

5

11. Maybe we can work something out? 

11

 12. LUCKY ME?HUH?! (I slipper igen for billedet) og PLEASE LAD NU VÆRE MED AT SENDE DEM TIL MIG, I dont give a shit! Morten har ingen konkurrence på det her punkt? yea, I said it!!! De der mini wiener billeder jeg får tilsendt, dem vil jeg gerne være fri for!!!

12

13. For det ondskab streger jeg ikke hendes navn over?

9

14. Og en lille fin kommentar fra bloggen til sidst…

8

0 kommentarer

 1. Ej seriøst er flad af grin af de første par beskeder, men de sidte er jo syge. Ej for helvede, sikke meget du skal stå model til. Men hold nu op hvor jeg grinte… Kan lige forestille mig dine ansigtsudtryk når du læser dem. Knus

 2. Har megetmeget svært ved at forstå den med babyerne… man må da håbe hun modes lidt inden hun selv engang får nogle børn.
  Man undres!

  Du godeste, du skal lægge ører til meget.

 3. Åh gud hvor er det både sjovt og tragisk med ham “voksenfilm” fyren.. Han klandrer din far og alle mænd i dit liv for kun at se dig som en sexbombe, du er jo så meget mere.. Og så i næste sætning vil han gøre dig rig ved at filme dig mens han knepper dig. Wow. Den slags hykleri er smukke kvinder dog konstant ofre for..

 4. Nej nej nej hvad fanden sker der for de sidste to…..ØV!
  Synes normalt det er ganske underholdende, når du deler din indbakke.
  Men den Julie ting der, den er unødvendig led.
  Sten sikkert en fake profil, for et menneske af den rang, er som regel en der i virkeligt liv, ikke ejer nosser eller rygrad til, at blive til meget mere i livet end en snegl fastlåst i bakgear i alt for lille sneglehus… Gal en opvækst med for stram hagesmæk og mundskyl i eddikesyre.
  Hov blev lige revet med…

  Der er vist ingen tvivl om, at os med problemløs ilt tilgang til hjernen, støtter op om dig!

 5. Hej I.
  Jeg synes altid dine facebook indlæg er SÅ sjove! Men denne gang er jeg sku lidt chokeret. Hvor er det ondsindet at sende billeder af misdannede babyer… Pure evil! Både over for dig og overfor de børn på billederne 🙁
  Nå, held og lykke med fødslen. Jeg glæder mig til at se hende og læse dit første blogindlæg efter 🙂

 6. Fatter ikke at folk kan være så ondskabsfulde/perverse. Det er godt at se at du tager det med et smil, Irina, og kan se hvor langt ude de er 🙂

 7. Hende der har sendt de billeder af stakkels små babyer der desværre er født med misdanelser, hun skulle da ikke mangle sit hjerte et eller andet sted??? Hold da helt op hvor er hun hjerteløs og direkte ond.! Hendes forældre må da virkelig være stolte!!!

  Er spændt på at se hvordan jeres lille datter kommer til at se ud, for det er jo lige om lidt <3
  og lige en ting, nyd baby duften, for med et er den væk 🙁 haha jeg ville ønske man kunne få baby duft på flaske:) så er det sagt. 😉

  1. Hej
   Det kan faktisk godt. Det er et el andet mærke der snart vil lancere et parfume med baby duft. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*