Idag er jeg 36 + 3 og der sker nye ting, hun er stadig aktiv, så jeg kan mærke hende ofte, men ikke så super voldsomt som nogle dage siden. Ja, de her sidste 2 dage, er hun blevet roligere, hvilket nok også er pga. hendes størrelse. Jeg kan mærke hende meget mere oppe i mine ribben og prøver at strække mig ud, så hun får mere plads, heh. Hun hikker heller ikke så tit mere, og på et tidspunkt var det næsten hver dag. Lige pt. er jeg slet ikke nervøs for fødslen mere, men det er sådan lidt op og ned, men generelt synes jeg, at min nervøsitet bliver mindre jo mere vi nærmer os. Vi glæder os alle så meget til at se hende og igår fik jeg samlet babygyngen, som jeg så sad og kiggede på i en time bagefter. Idag kom Morten på besøg og vi fik en dejlig lur sammen, hehe! Håber, at I kan tåle, at se mig uden makeup på billedet, for det gider jeg ikke gå med til hverdag lige nu. Morten er min kæreste og selvf far til vores kommende prinsesse, der er stadig nogle der er i tvivl, så understreger det igen!. Vi er begge ret gode til at fungere i løbet af dagen, selv med få timer søvn, så vi skal vænne os til at fordele “vagterne” når hun kommer til verden. Alle par skal jo vænne sig til det alt det nye med det første barn og vi tager det som det kommer, men regner ikke med at alt bliver a walk in the park. Dog gider jeg heller ikke at have den tankegang at det bliver pissehårdt (det gør det jo nok) og ingen søvn, osv. osv. for lige nu glæder vi jo os til alle oplevelser med hende. Som jeg siger til min mor, jeg bliver verdens lykkeligste når jeg er sikker på at det er de rette veer der kommer og at det nu skal ske, heh. Det er crazy så utålmodig jeg er blevet, okay det er ikke kun mig efterhånden! 😀

Nå, men jeg bliver næsten nødt til at fortælle jer DE MEGA GODE NYHEDER! Vi har fundet en lejlighed!!! JAAAAAAAAA, endelig! Og jeg er glad for at vi har været lidt kræsne og ventet (jeg havde nærmest opgivet), for den ligger sindssygt godt inde i indre by, det er en 3-værelses, så der er plads til prinsessens eget værelse og alt andet er bare perfekt ved den! Vi er så glade og min seje kæreste Morten fikser alt flytningen, så jeg ikke skal løfte selvf og stresse! God, I love him! Det kommer til at tage lidt tid at sætte i stand, så når alt er klart og børnevenligt, så flytter vi ind, men indtil videre har vi heldigvis et sted at være jo. Jeg vil meget gerne stå for indretningen af den og har allerede 1000 ideer. Jeg glæder mig HELT vildt til, at vi har det hele på plads og kan starte det nye familieliv i en lækker lejlighed. Jeg har haft lange perioder, hvor jeg synes at intet har gået som jeg ville og nu er det så rart når tingene bare falder på plads, jeg har aldrig været mere lykkelig! Så det, der skal ske nu er, at vi skal prøve at få alt det søvn vi kan inden hun kommer, hah! Eller skal man bare vænne sig til at være søvnløs med det samme??! xo Irina

0 kommentarer

  1. Vores bebs sov altså om natten med det samme… Han vågnede naturligvis for at spise, men sov så igen lige bagefter. Så man behøver ikke nødvendigvis blive søvnløs af at få børn 🙂 (tilgengæld var han så umulig at få til at sove i løbet af dagen,men vi fik vores nattesøvn!)

  2. Du skal simpelthen ikke lytte til alle dem der siger det er hårdt at få børn (folk har jo selv valgt at blive forældre)

    1. Så fordi man selv har valgt at få børn så er det ikke hårdt ? Haha !! Jeg har selv valgt og få børn og gu fanden er det hårdt det et fuldtidsjob ! Om du vælger det selv eller ej 🙂

  3. Tåle at se dig ??? Du er VIRKELIG smuk uden makeup – hvis jeg var dig, ville jeg slet ikke gå med det 🙂

    Dejligt at høre I har fundet et godt nyt hjem! Jeg glæder mig til at følge med i hvordan dit liv som mor bliver 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*