Blend


SHOP HENDES LOOK HER: 1. Kardashian Kollection at Lipsy Etuikjole 2. Kardashian Kollection at Lipsy Lace Jumpsuit 3. Kardashian Beauty Individualist Lash – Khloe’s Lashes


Hey Hunnies! Ovenpå lidt Kardashian-sladder fra tidligere, var jeg inde og lure på hele kollektionen, som de har lavet for Lipsy – Kardashian Kollektion at Lipsy. Jeg fandt de her 2 ting, som Khloe står model i og I får links til præcis det tøj, som hun har på her. Det er super lækre pieces og der er stadig få tibage. Åhh, jeg må vist eje kjolen, selvom jeg ikke kan passe den lige nu, den ser for lækker ud og hendes hår er så flot på det billede. Jeg fandt også ud af, at Khloe bruger de enkelte vipper fra deres Beauty-serie til hendes look (og det har jeg faktisk læst, at Kylie også gør). Xo

bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*