(Foto af mig taget af Henning Hjorth fra dagens avis: EkstraBladet.dk)

Mange har spurgt ind til en update ang. denne her realilty-drama-sag og jeg har ikke lyst til at skrive den lange smøre, men synes lige, for det første, at jeg vil udnytte muligheden for at takke Ekstra Bladet for at bruge det her lækre billede af mig –  TAK, HAHA! Da jeg fik tilsendt det tidligere på dagen mens jeg sad i eksamen, tænkte jeg bare, “YES” og det fylder det hele, haha! Jeg havde skriftlig prøve idag, så den slags giver mig optur, efter at have set på en masse statistikudregninger hele dagen!

Det der sker er, at Kit panikker og jeg får et brev fra hendes advokat – det var faktisk fair nok, for jeg vidste udmærket godt hvad jeg lavede, da blogindlægget blev postet med vores udtalelser, så det havde hun al ret til at gøre (overtrædelse af straffe- lovens §§ 267 og 268). Uuupsieee, ja den er god nok, jeg gik over grænsen, men jeg ville bare så gerne afsløre hende, så folk kunne læse det! Men hvis jeg ikke kan ytre mig på min egen blog, for helvede? vil altid skrive hvad der passer mig her, så må jeg tage konsekvenserne hvis det er! Jeg har ikke tid eller lyst til alle de her lege – seriøst jeg ville bare have mine penge og få lov til at godkende billeder og ikke blive totalt røvrendt og vende tilbage til at tænke på sutteflasker og babytøj, og nu er vi så her alligevel? Jeg kunne bare vælge at blive røvrendt og ignorere det hele selvfølgelig, hvis jeg ville undgå alt det her, men det kunne jeg ikke. Prøv bare kort at forestille jer, at I er gravide og prøver at passe et studie ved siden af og samtidig har I fået taget billeder til en landsdækkende kalender (som lød som en god ide, da vi også skulle ud og møde fans i forbindelse med dette, hvilket var det jeg så frem til), men det ender med at alle aftaler bliver brudt og I nu skal kigge på den kalender i et helt år og føle sig totalt udnyttet.

JA, jeg har slettet det forrige indlæg om alt det der drama med awards, kalender og afslørende info. Ved I hvorfor jeg ellers sletter indlægget?? Jeg er ikke hjerteløs og kan sagtens gå på kompromis, så der er flere grunde. Kit påpegede ofte, at hun har børn og allerede dér VIL jeg gerne tilgive hende, hvis hun bare kunne gøre en indsats, for intet af det her må gå ud over hendes børn. Hun indrømmer i telefonen over for mig nogle dage siden, at hun taklede det hele forkert og undskylder for at jeg vores aftaler ikke blev overholdt, og denne samtale havde vi efter indlægget blev postet, hvor hun endelig ringede mig op. Selvom, at det har voldt mig mange gener og stress under min graviditet og jeg vitterligt ikke magtede det, men jagtede retfærdigheden alligevel, så er jeg klar til at glemme alt det her. Jeg sagde, at hvis indlægget generede hende, så bliver det fjernet (og det blev fjernet) og jeg bliver så også nødt til at få min betaling og i hvert fald høre fra hende igen på mandag, nu hvor hun ikke kunne skrue tiden tilbage med alt det andet jo, hvilket hun også gik med til. Er ærlig nu, jeg har slet ikke fulgt med siden jeg skrev blogindlægget fordi jeg har eksamener, men jeg snakkede dog kort med EkstraBladet og der kom denne artikel ud af det, som jeg er tilfreds med fordi jeg kun kigger på billedet, hehe. Jeg vil ikke sige der er krig i reality-land, det er bare normen, sådan har det altid været, haha!

Jeg har været sur på Kit, men det er jeg slet ikke mere, for jeg har ikke lyst til at holde på den slags vrede og frustration. Jeg har lidt ondt af hende, men ønsker hende det bedste og hvis hun har brug for at gøre de ting hun gør, så er det på hendes egen samvittighed. Det svineri har jeg ikke lyst til at være en del af mere. Jeg har prøvet at skrive til hende idag om, hvorfor hun ikke ikke kontaktede mig om mandagen, som vi aftalte, men uden svar (and who am I kidding egentlig!), men jo? lige i et øjeblik der, så troede jeg på at hun måske gør det godt igen, bare lidt. Jeg tog fejl! Det er ærligt talt for langt ude for mig, jeg forstår ikke den opførsel og det er bare for komisk nu. Jeg skal føde om 10 uger og jeg har vigtige eksamener på min skole i denne periode, og jeg har LAAAANGT vigtigere ting at gå op i, end det der og jeg vil gerne have positive ting omkring mig og derfor har jeg også slettet alt det negative fra min Instagram omkring dette. Men 1000 mange gange tak for jeres opbakning, det har faktisk været meget rart i denne her sag.

Jeg skriver ikke det her for at få en klap på skulderen eller medlidenhed, den har jeg skam slet ikke brug for (men jeg skal nok sige til, hvis det er, hehe). Jeg har alt mit på det rene og det ved jeg selv (tror dog også virkelig mange af jer derude, også tydeligt kan se hvad der foregår), men jeg VIL ikke synke lavere i det der mudder nu. Eftersom det ikke er “Fristet” og “Paradise Hotel”, som advokaten så fint påpeger overfor mig, med hans meget uformelle og uprofessionelle måde at formulere sig på. Vi er på et andet niveau her (no shit, vi er på et psycho-niveau her!), så vil jeg benytte mig af det niveau jeg er på, for at ytre, at? “I dont fucking need this bullshit, I dont fucking need de sølle par tusind og I dont fucking need nogle fremtidige undskyldninger der sikkert kommer, som ikke er oprigtige alligevel!”. Der kan faktisk ikke gøres noget for at rette op på situationen over for mig længere, det er så nedladende behandling, at jeg og “mit niveau” hellere vil beskæftige os med professionelle menensker, når der skal laves aftaler og forretninger en anden gang.  Jeg er så taknemmelig for alt det gode i mit liv, at de her sørgelige lege ikke kommer til at forpeste det mere! Hun må få alt det, som hun ønsker og suge alle de penge til som hun kan, hvis det gør hende glad, men jeg er bedre end det der, so I will forgive and I will forget it now! Jeg kan ikke tillade mig selv at gå op i noget så småligt nu, hvor jeg skal tænke på, at give mit barn den bedst mulige start på livet i stedet. Hun er tilgivet, jeg ser fremad og glæder mig til at blive mor og forhåbentlig kunne gennemskue den slags mennesker bedre i fremtiden. Det er min lektie! I må have en god aften derude, kys hefra…

People pay for what they do, and still more, for what they have allowed themselves to become. And they pay for it simply: by the lives they lead.

Edith Wharton

0 kommentarer

  1. Sikke et småligt kvindemenneske, føj!
    Du har gjort hvad du kan, men hun er tydeligvis udenfor pædagogisk rækkevidde. Nogen mennesker gør ALT hvad det kræver for at blive til “noget” eller for at få “15 minutes of fame” – om det så koster venskab, bedrageri, løgne, røvslikkeri og svindel, så betyder det ikke noget for sådan nogen smålige mennesker, da alt kun omhandler “fame”

    Karma skal nok bide hende SÅ meget i røven en dag…. I promise 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*