Hej Hunnies! Jeg er ret så glad for at jeg klarede natten, og har det rigtig godt nu. Efter, at jeg kom hjem fra skole igår, kunne jeg bare mærke, at jeg har brug for at tage over til mine forældre, fordi… I felt like shit basically! Mit haleben og hofter gjorde så ondt, at jeg havde svært ved at tage et skridt. Jeg var ret sørgelig igår og fik også smertestillende i nat, hvilket hjalp ret godt og jeg fik lidt søvn. Har haft kvalme igen i nat? argh hader den, men var jo heldigvis ikke alene! Morten kommer hjem fra Frankrig i aften og i morgen har jeg optagelser tidligt – det kommer til at kræve en masse makeup, for jeg har en fin grå/grøn hudtone i de her dage, heh.

Anyways, jeg ville vise jer min fine babybestilling, som kom med posten. Jeg vil så gerne skrive alle de første minder ned med hende og tage 1000 billeder, så jeg har købt denne populære babybog – “Mine første år“, og den er simpelthen så kær (man kan få den til drenge også). Der er rigtig mange gode idéer til hvad man kan skrive ned og jeg skal allerede sidde og hygge lidt med den idag og klistre nogle scanningsbilleder ind. Den er lidt dyr, men jeg MÅTTE bare eje den. Der er link til hvor jeg købte den under billedet.

Til at matche bogen, har købt en instant kamera – Fujifilm InstaX Mini 8, som er ret hyped, men jeg havde ikke planer om at købe sådan en og tænkte, at jeg bare printer billeder ud og klistrer dem ind. Men så tænkte jeg, at det nok ikke kommer til at ske, at jeg gør det hver gang og derfor ville jeg have et polaroid kamera til de øjeblikke. Der var det her kamera meget sødt og smart og lidt oldschool. Jeg har nogle polaroids fra, da jeg selv var lille og farven på billederne falmer lidt, men så længe at de er i bogen, så burde de holde. Den er så fin og lyserød og jeg synes selvfølgelig at de her 2 ting var must-have at købe, hihi. Link til kameraet er under billedet her også? (Kugletæppet i baggrunden er fra Ruggit.dk og jeg ELSKER den, har bestilt den specielt til babyværelset og hentet det på posthuset igår. Tager lige nogle ekstra billeder, når jeg har indrettet det hele!)

IMG_0282


? KØB BABYBOGEN HER: “MINE FØRSTE ÅR” BABYBOG

? KØB INSTANT KAMERA HOS WUPTI HER: FUJIFILM INSTAX MINI 8 LYSERØD


IMG_0284

bloglovin

0 kommentarer

  1. Jeg har lige et par praktiske spørgsmål til bogen 🙂 er det rigtig set at din ikke har ringbind? Og hvor langt går den op, altså til hvilken alder? Vi venter selv en lille prut om ca 20 uger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*