Hey Beauties! Mange af jer ved, at jeg har samlet på makeup i flere år nu og er lidt obsessed med det. Jeg elsker at eksperimentere med nye looks og for tiden er jeg bare helt vild med Kylie Jenners look. Både mht. øjne og læbe og contour (der er paletten fra Anastasia genial) og generelt kører hun en lækker stil lige nu. Kylie og hendes makeupartister har selv omtalt disse produkter, som jeg linker til, på hendes Instagram og i interviews.

Hun bruger MAC lipliner i farven #Whirl (har hun afsløret på sin Twitter) samt #Soar og #Spice, men man kan vælge en anden farve der minder om den i blomme-nuancer eller helt nude til at skabe hendes overdrawn lips, og jeg elsker det look. Det bruger hun sammen med #Velvet Teddy, #Brave, #Mehr, #Spirit eller #Twig MAC læbestifter, det bruger hun dog kun lidt af i midten af læberne! Til øjnene bruger hun Eyeko produkter, som skulle være helt fantastiske og jeg har faktisk lige fået købt deres øjenvippebukker for en uge siden og den er virkelig amazing, og jeg bliver selvfølgelig nødt til at bestille alle de her resterende produkter, for at afprøve dem. Hun bruger fake lashes næsten her dag fra enten MAC eller Ardell og neutral øjenskygge, dog altid med eyeliner. Jeg fik læst mig til et sted at hun bruger MoroccanOil hårprodukter, hvilke også er rigtige gode til lang og tykt hår og så er hun jo glad for hårextesions. Her er de lækre produkter, som hun bruger + links til dem nedenunder? xo

1. Eyeko Lash Curler 2. Eyeko Fat Brush Mascara 3. MAC Pro Longwear Lip Pencil 4. Anastasia Beverly Hills  Contour Kit 5. MAC Lashes (#2) 6. MAC Pro Longwear Concealer 7. Urban Decay Naked Basics Palette 8. Anastasia Beverly Hills Dark Brown Dipbrow For Brows 9. Eyeko Liquid Liner 10. MAC Lipstick (#Velvet Teddy) 11. Moroccan Oil Shampoo and Conditioner

xx

0 kommentarer

  1. Hun er simpelthen så smuk. At det så ikke er udelukkende naturligt, det er jo bare sådan hun har valgt. Jeg er også vild med hendes øjne 😉 Angående contour kittet så vil jeg gerne høre hvilken nuance du har valgt? Det er jo ærgeligt at bruge så mange penge på et forkert kit og i Aalborg er der desværre ikke nogen steder hvor jeg kan prøve det.

  2. har du et godt trick til når man blender ens øjenskygge med sort! Altså når man ligger den oven på en anden farve synes nemlig når jeg gøre det så kommer der altid for meget og det ender med det ik ser særlig pænt ud?? Håber du forstå hvad jeg mener

  3. Hun er smuk, men jeg tror simpelthen ikke på at hendes læber er kommet til at se sådan ud, kun ved hjælp af make-up 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*