Hey hunnies! Har I også fået nydt sneen idag?? Jeg ville ønske jeg kunne kælke og den slags, jeg bliver altid 5 år igen, når der falder sne. Morten og jeg har ikke set hinanden de her sidste par dage, før i går aftes, hvor vi begge var hjemme igen. Som skrevet fik jeg næseblod et par gange i forgårs og lidt igår, men det var ikke nogen “alarm” hos mig og der var jo også mange af jer der havde oplevet lignende under graviditeten. Men faktisk havde jeg en af de der slemme omgange igår aftes med kramper lige under maven over flere omgange, hvor jeg krøb helt sammen i sengen og ikke vidste om vi skulle ringe til ambulancen eller om det gik over. Som altid ringer jeg først til min mor og SÅ ambulancen hvis det er? så det gjorde jeg (just in case) og hun fik snakket mig igennem det, imens Morten aede mig på ryggen. Tænker at det også må være mærkelig for ham at se mig gennemgå alt det her og egentlig bare kigge på og vente. Det varede dog ikke længe, men gjorde pænt ondt, dog ikke voldsomt ondt, som jeg forventer en fødsel gør. Jeg blev selvf bange, og 1000 tanker når at gå igennem hovedet på én og man går i panik. Der er 87 dage tilbage til termin og det eneste jeg sådan set er bange for, er at hun kommer ud før tid – vel de sædvanlige bekymringer, som gravide kvinder går med. Og så er der den emotionelle rollercoaster, når jeg bliver nervøs. Til gengæld havde jeg min hånd helt inde under min mave igår, da jeg lå på siden og var ved at falde i søvn, og kunne tydeligt mærke hende sparke direkte ind i min håndflade med hendes lille fod, hihi. Jeg tænker ikke på andet end, at vores prinsesse har det godt og vi snakker om hvordan hun mon kommer til at se ud og hvad vi gør med det ene og det andet. Alle andre samtaleemner har lidt interesse for mig, hehe. Jeg forholder mig i ro for tiden, og stresser ikke og er omringet af mennesker der elsker mig, så det hele skal nok gå selvfølgelig. Vi havde kæreste-dag idag med en god gåtur, så jeg fik noget frisk luft og lavede piruetter i sneen, heh, og så lavede Morten sund mad til os, da vi kom hjem, oven på alt det tunge julemad.

foto 1foto 3

IMG_0030

foto 2 foto 3

(MORTENS PASTASALAT: Den er meget nem og smager helt vildt godt og mætter godt efter min mening, selvom jeg er gravid. Nogle gange smider jeg også lidt cashewnødder i og tager noget hytteost ved siden af. Nogle af jer der følger med på Snapchat også (IrinaTheDiva derinde) spurgte efter opskriften af den. Kogte, økologiske pastaskruer med cherrytomater, agurker, peberfrugt og salat. Han sprøjter lidt citron på kyllingen når den er færdig og og vender det hele i en olie/citron dressing.)

foto 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*