Godmorgen hunnies! Ja, jeg er altså lige stået op næsten og Morten er allerede ude at handle ind til maden senere, og har lige skrevet til mig at der er alt for proppet med mennesker alle steder. Vi skal over til nogle venner og spise middag og fejre Nytår senere. A lot has happened this year! Jeg er helt overvældet når jeg tænker på det, for det er først nu, at jeg egentlig er stoppet op for at gøre det. Jeg har virkelig brokket mig meget inden 2014! Bare mht. til ALT, vidste ikke hvad jeg skulle med mit liv, ingen mænd sagde mig noget, jeg festede bare vildere og vildere for hver uge! Jeg havde det da skide sjovt, men hele situationen irriterede mig bare, for jeg havde brug for et skub til at komme videre. Kan huske at jeg da jeg var på Ibiza første gang i 2013, at jeg tænkte hvis de højere magter virkelig skal tage fusen på mig, så finder jeg min soulmate og er gravid i 2014? SJOVT HVA?! Den samtale kunne jeg ikke huske, før hun lige mindede mig om det for en uge siden. Men uden tvivl, så har 2014 været MIT BEDSTE ÅR NOGENSINDE! Og jeg VED bare at 2015 bliver endnu bedre! Men men men? det var også på tide, for jeg var ikke super heldig i de sidste mange år op til, hehe.

Sidste år fejrede jeg Nytår på en rigtig party-girl måde og der var gang i den, det var meget sjovt. Her er jeg med Sammie? (alle kjoler som jeg har på disse billeder er fra ASOS.COM) og i starten af året var det 300km/t og party DAUDA!!!

IMG_5911

Året startede med “Mig og min Mor“-premieren og den vildeste tur til Moskva, for at være med i det største russiske TV-program. Så var der Reality-Awards og en meget fin artikel i “Woman”-bladet. Efter at have fået en fornem titel overrakt af Knaldperlen, besluttede jeg mig for at jeg nu har haft de oplevelser jeg skulle have med Party-TV and move on – det har været super fun og jeg elsker at beskæftige mig med skuespil, radio og deltage i TV-programmer, blot i en anden retning nu! But I am not done yet, you want some more??

collage

IMG_5637

IMG_5058

Senere på året fik jeg mødt super sjove Huxi Bach og lavet “Langt Ude” med ham for DR3, samt lært ham at lave trutmund på selfies! Som noget nyt, så var jeg med i den sjove “Batman” – sketch med komikeren Martin Nørgaard for Zulu Comedy Galla (video her). Jeg elsker at være på og især den slags underholdnings-TV er lige mig, det håber jeg, at der kommer meget mere af i fremtiden.

foto-381

tumblr_n9w2ifzyg11soe41oo4_1280

IMG_4347

Jeg føler, at jeg er kommet meget tættere på min læsere i år og der er jo kommet mange nye til, det er skønt. Især i forbindelse med min graviditet nu – jeg elsker at dele ud af min erfaringer og oplevelser og få noget feedback af jer og spørge jer til råds også. Jeg føler, at I mine unge læsere har tillid til mig og jeg prøver at vise jer, at jeg ikke er perfekt og er blot ærlig omkring de ting der sker – ingen af os er nødt til at være perfekte og det er meget nemt at male et ideelt billede af sig selv på de sociale medier, men jeg vil nu hellere bare være reel med jer.

collage

Kort efter vi kom hjem fra optagelser i Moskva blev jeg kærester med Morten og vi klikkede bare for vildt og ja? det har vi gjort lige siden kan I så gætte jer til! Han er musikproducer, så i starten af vores forhold var der gang i byturene og og party party og mega meget fart på vores liv. Første gang I hørte om ham, var jo da hele Danmark ledte efter hans rygsæk, hahahah! Efter en tur til Ibiza i sommers, har vi nu en lille prinsesse på vej – det starter altid på Ibiza, haha! Et af mine yndlingssteder i hele verden! Der er måske ikke så meget party mere fra min side, men vi har måske en lidt anderledes livsstil i forhold til andre par alligevel, I dont know! Vi sidder aldrig stille i hvert fald og er ekstremt spontane og jeg er også igang med at uddanne mig til markedsføringsokonom i øjeblikket, så vi flyttede sammen ret hurtigt, for at se mere til hinanden.

IMG_8267

Min første Roskilde Festival ever, backstage og en crazy stemning? det var det vildeste at se Morten optræde foran så mange mennesker! Hans artistnavn er by the way FAUSTIX! I kan se YouTube video fra Roskilde her?

IMG_7789

Et af årets “højdepunkter” var vel også mit Kim Kardashian booty-billede, som fik 90% til at skide grønne grise, hvilket jeg morede mig gevaldigt over. Og ja, det er min krop photoshoppet (meget tydeligt jo) i den samme baggrund som på hendes billede. Der er et billede på bloggen her et sted uden photoshop af mig inden?

collage8

Som regel sker der EN MASSE i mit liv på et år og det er svært at forudsige, men jeg ved jo lidt hvad der kommer til at ske i 2015 nu, og det bringer sikkert en masse overraskelser med sig. Jeg har ikke nogen nytårsforsæt som sådan, har jeg egentlig aldrig – men jeg har bare mine egne generelle mål og drømme selvfølgelig. Lige nu ser både Morten og jeg frem til marts måned og så tager vi den derfra. Vi bliver nok hjemme til sommer, så ingen “Party på Ibiza” i år. Jeg kan også komme med den afsløring, at jeg kommer på TV igen i 2015 i forskellige projekter. I må have en fantastisk aften og GODT NYTÅR herfra!!!!

collage

(Foto: Henning Hjorth for EkstraBladet)

3 kommentarer

  1. Smukke Irina!
    Selv om du og jeg på mange måder er vidt forskellige, har vi også en hel del til fælles – vi er begge kvinder i vores bedste alder (20’erne er bare dejlige, jeg tror jeg kommer til at savne dem lidt, når jeg runder 30), vi er gravide med vores første babydimser, vi er i gang med at uddanne os, og vi lever sammen med søde musikermænd.

    Uanset forskelligheder og fælles træk, elsker jeg at klikke forbi din blog, som er fyldt med sjove oplevelser, gak, løjer, glæder, bekymringer og generelt bare en bundærlig tilgang til det med blogging. Jeg er vild med det. Tusind tak fordi du lader os skærmtrolde følge med og rigtig godt nytår til dig og dine, må 2015 blive et uforglemmeligt år 🙂

    De bedste hilsner,
    Marie

  2. Hej Irina. Rigtig godt nytår til dig og din familie 🙂 fandt i nogensinde den taske Morten mistede? Håber jeg. Knus fra Randers.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*