hbFOTO: Christian Grüner for CONNERY.DK

I har måske læst mit indlæg for noget tid siden, om at jeg i år IKKE ser mig selv som årets babe nogen steder hehe? det blev jeg så alligevel på Connery.dk! Jeg tager det selvfølgelig som et kæmpe kompliment og takker og jeg er rigtig glad for de her billeder, som vi tog for ca. et halvt år siden. Og tror da også bare, at jeg skal være glad for at vinde den slags titel, for ved ikke hvordan min krop ser ud efter alt det her er overstået, men det er ikke noget der har betydning mere, for det eneste jeg har på hjernen for tiden er, at jeg skal være mor om 3 måneder, babytøj, babyting, baby, baby, baby?. og ikke babe! Haha!

0 kommentarer

 1. Hoooold nu OP, hvor er du da svimlende SMUK, LÆKKER, HOT, FRÆK og alle mulige andre positive tillægsord på de billeder!!! – Ja OSSE på de billeder!!! Forstår helt ærlig ikke, hvordan du kan være født SÅ georgeous, Irina!!
  Du var den lækreste babe INDEN du blev gravid, du er den lækreste babe MENS du er gravid og du er med garanti osse den aller lækreste babe EFTER du har været gravid!! Du ka ik være andet end skøn!! Gravid eller ej!!

 2. Du er simpelhen så smuk!! Og det er nogle super flotte billeder!! Og at du er gravid gøre dig ikke mindre smuk;0) men tro mig jeg kender følelsen tror ikke der er nogle gravide som føler dig særlig smuk:0)

 3. Hej smukke og søde Irina.
  Super skønne billeder – kan kun give Connery.dk ret!
  Hvor er den BH fra de første to billeder købt? Den er nemlig super flot!
  Knus og kram fra Cille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*