IMG_9698

IMG_9699

IMG_9733 IMG_9709

IMG_9712

IMG_9737 IMG_9738

MIN KJOLE PÅ BILLEDERNESLIM DRAPED DRESS (str. M) fra NELLY + SMYKKER FRA GLITTER (LOVE THEM!)

Super hyggelig aften hos “Change” i Lyngby Storcenter. Hvis I bruger store BH størrelser, så er der gode råd at søge hos Change, jeg shopper der selv ofte. Jessica og mor Jette kiggede også forbi efter lækkerier og mine girlies, Samanta og Melanie, joinede også. Det er faktisk min mor og Jette på billedet sammen. Tak til alle andre der også kom, håber I fik noget lækkert med hjem, det gjorde jeg i hvert fald. Jeg nappede de 2 bh’er på de sidste billeder – den røde er fra Britney Spears-kollektionen, og jeg er altså helt oppe i H-skål lige nu, uha, haha! Så er det godt man kan få de flotte bh’ er i den størrelse også! Ses til næste event? x Irina

bloglovin

0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*