Jeg elsker de omtalte billeder af Kim Kardashian fra Paper Magazine – ja, der er nok nogle der mener, at det er too much, men jeg gider ikke dømme hende for hendes valg. Hun kan for min skyld gøre, lige hvad der passer hende og jeg gør hvad der passer mig. Min kæreste (og en del andre faktisk) siger, at jeg minder om hende – altså vi stammer også “dernedefra” lidt samme sted-ish (hun har rødder fra Armenien, jeg er fra Ukraine) og vi er ikke skinny dernede. We got big ass, det er nok bare derfor! I ain’t Kim! Jeg følte mig dog lidt udfordret til at lave noget crazy, og synes selv, at jeg var blevet lidt kedelig, af at ligge på sofaen konstant.

Morten tog kameraet og jeg rejse mig op fra sofaen, lagde min kanelsnegl til siden, smed min ternede graviditetskjole og shinede mig lidt op til et hurtigt shoot derhjemme og en tur i Photoshop efterfølgende (ja, det er mig)! Inden nogle går helt i selvsving, så håber jeg ikke, at jeg skal skære det ud i pap, at det her er fun and games, og jeg forventer sjove comments på min Insta! Her er resultatet…

UPDATE! I kan se mit billede inden Photoshop her: #BREAKTHEINTERNET – INDEN PHOTOSHOP

collage

bloglovin

0 kommentarer

 1. GENIALT! Se så godt ud! Fatter ikke hvad hun har i måsen, hvordan kan hun sidde på de plastikballer`???
  Din er flottere!

 2. Ha ha, folk går helt amok jo! Det er sgu da bare en bagdel – og en herre lækker en af slagsen! Jeg kan ikke hidse mig op over Kims billeder, hun skal da arbejde med det hun har (eller har fået lavet, i dont care) og du ser om muligt endnu bedre ud her – you go mama!

 3. irina the Diva Rocks, sådan skal en Bagdel se ud 🙂 Ja, også Mangler vi bare at se Danmarks flotteste Bryster, Smiler frækt 🙂

 4. Super flot! ..du får ekstra bonus-ros, hvis du også sætter de uredigerede billeder på siden. Ja, til smukke mennesker – nej tak til photoshoppede Barbie-taljer.
  ..Så godt det kun var til hyggesjov 😉

  1. Billedet er KUN i sjov, det er jo tydeligt photoshop af min talje, da jeg er gravid. Det er dog min krop der er brugt… 🙂

 5. Du ser rigtig dejlig ud Irina 🙂 Savner dog et med front til 🙂 Og nej ikke blot for at se dine sikkert ganske fine fortrin men fordi det ville være dejlig forfriskende med modet 🙂 Men flot billede

 6. Hvornår kommer de næste i serien? Altså dem forfra? 😉 Men helt seriøst så er jeg enig med de andre – du overgår klart Kim K. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*