Jeg ignorerer de fleste af denne slags beskeder, for bevares altså? en 12-et-eller-andet-årig pige ved selvf ikke bedre, og hvis dem der skriver den slags til mig er ældre end det, så kan jeg ikke hjælpe dem. Hun mener at der er intet negativt i beskeden??! Kan I udpege det positive for mig, I dont freaking see it, hah! Den er lidt sjov, så den deler jeg lige med jer:

“Bliver nødt til at spørge dig. Er du ikke lige lovlig selvglad? Heeele tiden billeder af dig selv og din krop og dit gejl? .. Fair nok du elsker dig selv men føler du ikke selv det lige lovlig meget?.. Intet negativt bare spørgsmål for synes godt nok du hele tiden skal vise hvad du æder, køber og har på??!”

?jeg lover, at jeg kun poster billeder af katte fra nu af!

P.S. Er det skidt at være glad for sig selv, er det bedre at være ked af sig selv? ?!

bloglovin

0 kommentarer

 1. Da jeg så dig i Fristet tænkte jeg “hold nu op, hvor er det fedt, at se en kvinde der ved at hun ser fantastic ud og som ikke er bange for at vise det. At jeg så kan følge med i din blog, hvor du på ingen måde har givet slip på det dejlige syn du har på dig selv og verden, synes jeg er vidunderligt. Jeg ELSKER min krop og de “fejl” og “mangler” den har, for det gør mig til mig,
  Elsker din blog <3
  1000 kæmpe selvglade kys fra mig, der også selv synes at jeg er freaaaaking nice 😀

 2. Hehe det må være første gang hun besøger en livsstilsblog – det går jo netop ud på at fortælle om sig selv og det man laver 😀

 3. Åh elsker dem altså, de sortseere der….Dem der går gennem livet uden at sætte sig ned i bare 5 min og kigge sig selv i øjnene, men ikke kan, netop fordi deres røv gør så ondt 😉
  I beskedens formulering stråler det jo af en ung usikker person, der ikke evner at ønske andre det godt, og derfor fastholder sig selv i et sølle liv…..*Suk*
  Du skal sgu da være selvglad, alt andet er da komplet misforstået. Keep going, you are doing it right!

 4. Åh gud, hver gang nogen bralrer op om, hvor egocentrered og opmærksomhedskrævende bloggere er, så er jeg ved at dø af grin indvendig. Der er tydeligvis noget de har misforstået.

  Selvfølgelig kan man blogge om mange ting, og min blog er ikke specielt personlig – men når jeg poster bookhauls er jeg vel ikke et hak bedre? jeg viser jo hvor rig jeg er gennem det jeg har købt – i skeptikernes øjne altså.

  Men har man en personlig blog, så er det jo netop det der er formålet – personlige indlæg.

  Og så synes jeg i øvrigt danskerne generelt skulle tage og gemme janteloven langt væk. Hvorfor må jeg/andre/Irina ikke være glade for os selv, det vi har opnået eller det vi laver med vores liv? Det synes jeg er noget pjat.

 5. Enten har de fleste mennesker i verden misforstået dette, men er det ikke meningen med en blog? Folk har så ondt i røven nu til dags.

 6. Jeg er vild med din blog og dine youtube videoer! Finder virkelig meget inspiration fra dig, så fortsæt endelig som du gør nu! 🙂
  Og tillykke med babyen!

  1. Tak alle søde mennesker… hmm, jeg synes og håber at alle er glade for sig selv! Kan slet ikke se det forkerte i det 😀

 7. Der er overhovedet ikke noget galt i at være glad for sig selv! Tværtimod!
  Jeg synes det fantastisk at du har det så godt! Jeg har fulgt med fra starten. Din positive energi, og din ærlighed er klart det bedste. Jeg har en depression, så nogen dage er alting bare svært og umuligt, hvilket er hårdt som 18’årig. Så jeg nyder at kunne læse din blog, og få et smil på læberne! Sommetider får det mig også til at tænke over livet, og hvor fantastisk det egenligt er! 🙂

  Og tillykke med babyen!! Glæder mig til du har født, og vi skal læse om det!!

  Knus og kram, held og lykke med alt hvad du foretager dig! <3

  1. Tak for din kommentar Nanna, jeg har selv døjet med svær depression 2 gang i livet, hold hovedet højt. Glad for du nyder bloggen, tak for ros <3

 8. Der er ingen skam i at være glad for sig selv, sin krop, sit liv osv, det er kun lykken at nogle kan være så positive om sig selv. Man kan kun misunde mennesker, der er glade for sig selv – da der er så mange der ikke er!

 9. Helt ærligt Irina. Hvad bilder du dig ind at lave en blog som hedder “irina the diva” og skrive personlige indlæg og ligge billeder op af dig selv. 😀

  1. Tror du misforstod mit indlæg, det var ironisk ment. Når din blog hedder det som den gør, så forventer jeg da personlige indlæg og billeder af diverse ting. Så jeg synes ikke du er selvglad, du har en god blog! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*