Godmorgen søde mennesker! Hvor har jeg sovet godt inat, trods det at vi startede på “American Horror Story” serien igår, den er godt nok creepy. Jeg vågnede kl. 06 i morges og var sådan lidt: “argh, jeg kan måske godt liiiige sove lidt længere!” så vågnede jeg igen lidt i 9. Mht. skole og den kommende baby så er det vel fint nok at jeg har fået en ny døgnrytme. Vi skal til min lillesøsters fødselsdag senere idag, men først skal jeg lige morgenshoppe lidt! Og fik lige taget dette billede til jer idag – min mave ser ikke så stor ud, men den er altså vokset, hehe…

foto-13

Jeg havde jo troet at jeg skulle gå igang med at shoppe babytøj for noget tid siden, men efter min første scanning fandt vi ud af, at jeg kun var ca. 11 uger henne. I Ukraine siger man, at det er et dårligt tegn at købe noget før man er ovre de første 3 måneder (to be safe) og derfor ventede jeg. Efter den sidste blodprøve og scanning på Hvidovre blev min termin sat til d. 26. marts (og ikke fredag d. 13. som første gang, puha haha!) og dvs. jeg er idag 12+4 og man kan så småt gå igang. Vi kommer først til at få kønnet at vide ved næste scanning når jeg er over 20 uger, så jeg må finde de neutrale ting nu og jeg vil egentlig gerne gå lidt shop amok nu, det synes jeg er fortjent, hihi!

I forbindelse med SMARTKIDZ.DK 8 års fødselsdag har jeg en rabatkode til jer også, da I jo selvf også skal have en stor tak for, at I er så søde ved mig her under graviditeten. Der er en masse lækre børnemærker MOLO, Småfolk, Danefæ samt Lego Wear i str. 0-12 år. (P.S. Det er rigtig nemt at sortere i str. på siden i venstre side, I like that!)

KODEN TIL JER ER IRINA20 ?

collage

1. JOHA Sommeruld Heldragt 2. MOLO Teddy Fleece Heldragt 3. FRED’S WORLD Solbeskyttelses Dragt 4. SMÅFOLK Strømper med print 5. SMÅFOLK Baby Sengesæt

bloglovin

0 kommentarer

 1. Hej og tillykke 🙂

  Jeg vil bare sige, at du godt kan køn scannes allerede fra du er 14 uger. Men det er selvfølgelig egen betaling 🙂

 2. Ville lige komme med et råd, gå i matas, køb den der hedder BIO OIL, brug den på maven fra 2 trimester, så undgår du som regl store strækmærker 😉
  Og tillykke med baby !

 3. Stort tillykke med din graviditet! Som mor vil jeg fortælle dig, at det er det største du vil opleve! Jeg købte babytøj fra uge 14+.
  På scanningsklinikken på Vesterbro kan man se kønnet, allerede 14+. Det er en privat scanningsklinik og koster omkring 400kr. Du får dvd og billeder. Jeg kunne ikke vente til uge 20 med at få kønnet afvide. Nyd din graviditet og held og lykke 🙂

 4. Du kan også komme til køns scanning på en privat klinik når du er 14 uger henne.. hvis du er ligeså utålmodig som mig hehe.

 5. Du kan tage til kønsscanning på privatklinik fra uge 14, koster 400 kr, men så får man køb afvide, flere billeder og en dvd, derfor jeg ved at jeg venter en pige til feb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*