foto-6

YOU BET, JEG SKAL SÅ!!!! Ej, spøg til side?.! Tusind tak for alle jeres søde og seje lykønskninger alle steder! I er sku søde? bortset fra de få, der er helt ude at skide! Hahaha? jeg har ikke grint så meget længe! Det er jo selvfølgelig ikke alle der har fulgt med på bloggen og ved hvad der foregår i mit liv, men hvor er det mega grineren at folk BARE KUN VIL TRO DET VÆRSTE og bare vil se verden brænde, I kender typen.. ikk?! Jeg er pisseligeglad med de mennesker, der er syge i låget, det er man nødt til at lære nu, hvor “jeg selv er ude om haten, fordi jeg har lavet TV”, haha! Så lige også at stakkels Saseline fik en ordentlig sviner, da hun annoncerede det lige efter… af de samme skidesure mennesker, der sidder bag skærmen og har det dårligt over deres eget liv! Det er jo same shit, diffirent toilet! Puha? anyways, der var lidt sjove spørgsmål og udtalelser undervejs, som jeg synes var fun at kommentere på?

1. “Skal du så være med i “De Unge Mødre” nu?”

Morten tvinger mig faktisk til at se programmet nogle gange, han kender navnene på ALLE, så sjovt! Der er noget fascinerende ved det program, jeg kan huske et afsnit hvor der var en der prøvede at lave kartofler i ovn i en rigtig plastikpose, ahahaha, LOVED IT!!! Det havde rettere været “De Gamle Pensionerede Reality-Mødre”, HVIS det skulle være??! Og i første afsnit: “Irina på 27 år har lige fundet ud af at hun er gravid? og her er hun på vej på bistandskontoret, eftersom hun nægter at arbejde i Føtex!”

 (JEG LAVER SJOV FOR HELVEDE!)

Hvis I har svært ved at forstå sarkasmen, så NEJ – jeg skal ikke være med i “De Unge Mødre”. Jeg føler selv, at jeg har andre valg i livet, haha?

2. “Reality-tosser burde ikke få børn, stakkels børn?. “

ååhhh?…

3. “I har ikke været sammen længe nok – I kender ikke hinanden, det ender med at I går fra hinanden, det er synd for barnet? men ja, ville bare sige tillykke!”

DU? er tydeligvis eksperten, vi må hellere få en abort og slå op så! Min kæreste Morten var super glad ved nyheden ellers?haha!

4. “Hvordan oplever du graviditeten indtil videre??”

I starten var det rigtig slemt? kvalme 24/7! Som i ubeskriveligt slemt!

Jeg blev lidt i tvivl om jeg stadig var i live på et tidspunkt?

Morten måtte ikke bruge parfume eller lave mad, min lugtesans flippede helt ud?

Man kan ikke rigtig brokke sig så meget? hvad fanden havde jeg regnet med, at det ville blive en dans på roser?!

5. “Du skal bare være ligeglad med alt det lort folk siger, Irina”

Moderinstinktet gør mig vist lidt overbeskyttende, haha…

6. “Endnu en medieluder, der bare vil have opmærksomhed?børn er ikke legetøj!”

NO SHIT!!!! FOR REAL?.? YES! Jeg vil gerne starte en familie for KUN at få din opmærksomhed (hvilket jo virker fint!) hahaha

7. “Det er forkert at sætte børn til verden når man ikke har uddannelse og får kontanthjælp, har I tænkt over det??”

Vi har begge fast indtægt??! SÅE?. og jeg er under uddannelse, selv under “Selvoptaget” prøvede jeg at klare det selv. Der er mange der klarer det uden udd. og på kontanthjælp og mange gør det skidegodt, men vi hører bare ikke under den kategori, så den diskussion må I tage med dem! Men den slags skal man selvf. tænke over inden man sætter børn til verden! But we all good? rockstar life, baby!

8. “Du skal ikke få et barn når du har haft så mange vilde byture?”

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Good one?.!

9. “Du skal bare vide at det gør sindssygt ondt at føde.”

Det er jo LIIIIGE det jeg har brug for at vide, for det har jeg aldrig hørt nogen sige før!!!! Cant wait! Nu glæder vi os bare? vi kender ikke til kønnet endnu, men jeg glæder mig bare til det hele! Selv til fødslen, selvom det lyder langt ude, haha!

Blogges ved? det næste indlæg bliver seriøst, x Irina

bloglovin

0 kommentarer

 1. Forstår dig så godt – Jeg glædede mig også til at føde vores lille pige (nu 7 måneder) og da det skete gik det super hurtigt. Ja, selvfølgelig gør det ondt, men det er også (eller kan i hvert fald være) en helt fantastisk oplevelse. Og jeg nåede ikke engang at overveje muligheden for smertestillende før hun var ude hos os. Rigtig meget held og lykke med det hele 🙂

 2. Tillykke med den kommende baby, du har ca termin 2 uger efter mig 😉

  Vil egentligt bar indskyde, da det er mit 2.barn jeg venter, at fødslen sagtens kan blive den fedeste oplevelse i dit liv og forholdsvis smertefri. Vil klart anbefale fødselsforberedelsen smertefri-fødsel. Jeg gik til det

  1. Tak for det, ja det har jeg faktisk tænkt over at keg burde gøre… hvornår starter man som regel til det?

 3. Jeg ELSKER dumme mennesker, der gør at vi kan sidde og blive godt underholdt….hahahahaha tænk at nogen overhovedet gider bruge tid på at være negativ over hvad der sker i andres liv.
  Shit deres eget lort må være løbet over 😉
  Da jeg læste nyheden, var min første tanke “Fuck hun får en lækker unge” og anden tanke “Gud hvor jeg savner min graviditet” Det var så fedt at mærke liv, at være to i en.
  Stop folk når de begynder at fortælle skræmme historier, for det kan de underligt nok være rigtig gode til…og de ‘klogeste’ vil du opleve er dem uden børn 😉
  Giv den gas og nyd nyd nyd nyyyyyyyd dine md’er med bebs indeni, for det er en helt speciel og møg dejlig ubeskrivelig start på den mest rene og ægte form kærlighed 🙂
  Tillykke!!!!

 4. Du er åbenbart ikke ligeglad med hvad folk siger om dig, ellers ville du ikke bruge tid på at skrive om det 🙂 anyway, tillykke jeg håber det går jer godt.

 5. Folk er simpelthen…. De unge mødre? 27 år er da en perfekt alder at få børn i 🙂 Al held og lykke til jer, det skal nok blive rigtig godt!

 6. Hej i to kommende forældre. Irina ville ønske at du ville ligge lidt mere fokus på de søde beskeder, de er mere hyggeligere at læse. :i
  Jeg kan ikke vente med at høre mere om graviditeten. :i min veninde har lige født sit 2. Barn her D 19, og han er såååå kær. Klæd jer!!!
  Ingen hate herfra 😉

 7. For f*nden, det er så fedt skrevet Irina! Jeg har selv en dreng på 6 måneder, og jeg har også fået en masse både positivt og negativt. Og F*ck det og gør som du allerede gør. Grin af det negative og gør dine egne erfaringer, og glæd jer til følelsen af at blive forældre og den kærlighed du får til din baby

 8. Mega godt indlæg! Haha, græd seriøst af grin!!
  Glæder mig meget til at følge med i din graviditet her på bloggen. Og endnu en gang tillykke, er sikker på at I bliver nogle gode forældre!

 9. Jeg elsker at du kan tage så tykt pis på dig selv og på alt det lort som folk lukker ud, at du kan se det sjove i det og ikke lader dig gå på af det. 🙂
  Du er så sej og jeg elsker at følge din blog som jeg gør hver dag. 🙂

 10. Haha!!!!
  Synes det er så fedt sagt !!
  Misundelse er bare en grim ting!
  Bare bliv ved med at gøre og sige hvad du har lyst til fuck alle de andre der ikke har andet end at nedgør andre og de kun negativt på folk !
  For jeg kender mange der har barn/børn og er på kontanthjælp og klar sig udemærket !
  Så held og lykke til jer i fremtiden 🙂

 11. Hahaaa, du er fanme sjov!! Seriøst, vær SÅ ligeglad med folks åndssvage fordomme! Du blir en sej og selvironisk mor – glæder mig til at følge!!

 12. Nogle mennesker kan simpelthen ikke udstå andre lykke. Det til at brække sig over. Kæmpe tillykke!! 🙂
  Blev selv mor for 1 år siden og det er det bedste som nogensinde er sket mig<3

 13. Ha ha ha det var sku en god griner:0) tænker der virkelig sidde nogle derude og skriver sådan nogle kommentarer !!!! Ha ha når men tillykke med det, jeg er selv gravid og jeg lider også at meget kvalme og opkast så ved hvordan du har det:0) knuz

  1. Jeg føler med dig… jeg har så meget respekt for alle kvinder der har været igennem kvalmeperioden! Man får superkræfter man ikke vidste man havde jo, haha! Glad for du kunne lide indlægget 😉

  2. Ja pærcis:0) og dette er min anden gang jeg er gravid har en søn på 3 men det er jo det hele vær;0)

 14. Du er så fucking sej… og smuk..

  Elsker din sarkasme.. virkelig!! havde et vildt dårligt førstehåndsindtryk af dig.. men måske det bare bundede i at du var flot.. haha..

  Du er virkelig sej Irina, bliv ved med at være som du er. Jeg kan rigtig godt lide din personlighed. 🙂

  1. DEN kommentar var jeg skiu glad for at få…t ak for det Lisa! Det kræver sin kvinde at indrømme det 😉 Jeg havde også et dårligt indtryk af mig selv i “Fristet” hvis det er det du hentyder til, hehe 😉

 15. For fedt et indlæg Irina!! Hold kæft hvor har jeg lige grint min røv i laser – både over dine kommentarer men også fede billeder/klip..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*