Igår var der TV-Festival i DRs Koncerthus og alle indenfor den danske TV-verden var der. Camilla Ottesen og Jacob Riising var værter, synes de klarede det rigtig godt når man tænker på at det skulle gå vildt hurtigt. “Selvoptaget” var nomineret i 3 forskellige kategorier, men vi vandt desværre ikke, øv bøv. Jeg fik til gengæld en masse ros for programmet igår og er stolt af det vi fik lavet og tusind tak til alle bag om for at gøre “Selvoptaget” til noget helt anderledes, der er lagt så meget arbejde i det. Bl.a. Martin Krasnik vandt en pris (bedste mandlige vært) og “Rytteriet” og drengene fra “Monte Carlo” var også meget populære. Der var suuuuper mange mennesker der deltog og eftersom jeg ikke er helbredsmæssigt på toppen og holder mig væk fra alkohol på det sidste, tog jeg faktisk hjem tidligt og hoppede afterparty over. Alt i alt en hyggelig aften, hvor jeg fik en sludder med nogle mennesker, som jeg ikke ser så meget til i dagligdagen mere.

tumblr_naed4gIPuv1soe41oo1_1280

collage

(Fotograf: Michael Bothager, BT)

tumblr_naeg0sLM9F1soe41oo1_1280 tumblr_naeg0sLM9F1soe41oo2_1280 tumblr_naeg0sLM9F1soe41oo3_1280 tumblr_naeg0sLM9F1soe41oo4_1280

tumblr_naeg1epTZv1soe41oo1_1280

 

0 kommentarer
  1. Som altid ser du utroligt smuk ud, Irina!
    Jeg ville lige høre mig ad mht. dine øjenbryn.
    De er simpelthen så lækre! Er det all natural, eller hvordan bliver de forkælet?
    Kram <3

    1. Tusind tak. Hmm.. det er lidt svært at forklare kort, jeg laver nok lige et indlæg + video snart så 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *