Det var de sjoveste optagelser til Zulu Comedy Galla igår. Jeg havde min MINI SEXY PENCIL DRESS fra Asos på og Henrik Torp stylede mit store hår og lavede lige min makeup mere dramatisk! Jeg synes mit hår sad så flot, måske ikke hverdagslook, men helt klart noget jeg bør prøve oftere! Han var makeup artist for Pamela Anderson, mens hun var i Danmark? I loooove Pam! Noget nyt jeg prøvede igår er, at have gaffatape for munden, det gjorde en smule ondt, but I survived! Bliver sjovt at se det færdige resultat, Zulu Comedy Galla er mega sjovt at se generelt! Optog med komikeren Martin Nørgaard, som er nomineret i årets unge talent kategorien.

 Sidder lige nu og ser Jamie Oliver – elsker hans madprogrammer, det er mad der ikke er for besværligt at lave, lige mig! Senere idag skal Morten og jeg ud og kigge på ny lejlighed, vi leder nemlig efter noget større? jeg synes ikke jeg er super kræsen, men et lille toiletværelse er bare no go! Blogges ved, xo…

tumblr_n9w2ifzyg11soe41oo4_1280

tumblr_n9w2ifzyg11soe41oo1_1280

collage

tumblr_n9w3ot1b0R1soe41oo1_1280 tumblr_n9w3ot1b0R1soe41oo2_1280 tumblr_n9w3ot1b0R1soe41oo3_1280

bloglovin

0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*