Jeg er såååååå træt af at have det sådan her!!!! Jeg havde en mega god periode ellers, hvor kvalmen næsten var helt væk, men? det er som om at alt er tilbage til det gamle nu! Jeg er idag PRÆCIS 3 måneder henne! Jeg drikker nok væske, ja? jeg prøver faktisk at drikke noget hele tiden. I morges puttede jeg mig bare ind til Morten og begyndte at græde?. Jeg spiste en rugbrødsmad med te senere, efter at Morten gav mig en tale om, at jeg selvf har det skidt når jeg ikke har spist noget i 20 timer. Jeg er træt af at kigge på mad, jeg er træt af at være såååå skide træt, jeg er træt af at have ondt i hovedet, jeg er træt af kvalmen, jeg er træt af at jeg ikke kan sove, jeg er træt af at ligge på sofaen så meget, jeg er træt af at jeg ikke kan nå noget af det jeg skal i løbet af dagen, jeg er træt af at føle mig kvalt af min bh, og jeg er træt af at jeg ikke kan få vasket hår fordi jeg ser stjerner og næsten falder om af det?. ARGH!!! Ja ja? jeg ved godt, at sådan er det bare, og det her ikke skal være nemt og jeg ender med at glemme alt det her når jeg får en guldklump og sikkert gør det igen en dag. Nu har det stået på lidt længe, så det er bare frustrerende at man ikke ved hvad man kan regne med fremover, men må jo bare holde ud? lige idag har jeg sku brug for lidt medlidenhed hunnies!

ny

tumblr_nb0ijf6WSW1soe41oo1_1280

Jeg er begyndt at bruge min iPad rigtig meget og leder efter nogle gode spil Apps nu hvor jeg alligevel bor på sofaen det meste af dagen, så hvis I har nogle gode må I gerne sige til. Jeg har prøvet Restaurant Story 2 og købt mig frem til alle deres upgrades indtil jeg opgav, det var jeg ikke skide god til! Jeg har anskaffet mig denne fineste lyserødt Rosie Cover til iPad fra iBoom.dk og et sødt Bunny Cover til min iPhone. Alt i lyserødt og faktisk har jeg endnu et cover derfra i lyserød – Smoothie Cover, som er mega fedt, som jeg har på min iPhone lige nu. Jeg må tage en selfie, så I kan se det, det dækker nemlig ikke hele telefonen, som et cover plejer, men ser mega fedt ud.

Når man har så dårlig en morgen, så er det helt tilladt at forkæle sig selv? jeg prøver bare at tænke på noget andet, end at jeg har det så skidt! Der er i øjeblikket 75% sale på Asos.com og man får endda 10% rabat oveni ved at bruge koden HAVE10, hvilket resulterede i at jeg fik shoppet de her ting i morges? jeg forkæler mig selv alt hvad jeg kan lige nu! Blogges ved, x Irina

Blend

1. Ciate Dolls House Nail Polish 2. Bourjois Color Edition 24hrs Cream To Powder Eyeshadow 3. POP No Show No Shine Powder 4. Twelfth Street by Cynthia Vincent Metallic Purse 5. Calvin Klein Jeans Ck Sweatshirt

bloglovin

0 kommentarer

 1. Hej Irina..
  Det er bare ikke sjovt med det kvalme, havde det selv da jeg ventede min datter..
  Men lige en ide herfra, prøv og snak med din jordemoder, jeg fik akupunktur 1 gang i ugen, og efter 14 dage kunne jeg holde dagene ud igen, og koncentrerer om om hverdagen og dens gøremål..
  Håber det snart bliver bedre 🙂

 2. Hej Irina.

  Hent evt app “graviditetsbogen” fra Libero. (Virker kun på iPad)
  Det er en rigtig god app med en masse information omkring graviditet, fødsel og når den baby kommer er det også en masse gode råd.
  Desuden sætter du den op til dig selv, således at du kan følge hvor mangt du er i din graviditet.
  Jeg bruger den selv og den er virkelig god, til os hvor bankverdenen er helt nyt ☺️
  Hils Morten.

 3. Hej Irina…

  Og tillykke med graviditeten, du går en spændende tid imøde… 🙂

  Jeg er selv gravid og er idag 30+3…
  Jeg har egentlig haft en let graviditet, men jeg har været enormt træt, hver mulighed jeg har for det, tager jeg en lur og det er helt iorden, selvom man selvfølgelig føler man intet får ud af dagen, ved at sove… Men der er jo ikke noget at sige til, at man er træt, men gror et nyt lille menneske inde i kroppen og der sker jo en masse ting…
  Hos de fleste går kvalmen over når man går ind i 2. Trimester, man må jo bare håbe du er en af dem… Tror faktisk man siger, at 2. Trimester er det bedste/nemmeste trimester…

  Jeg er næsten lige gået ind i 3. Trimester og man kan godt mærke at maven er blevet tungere og man er blevet lidt besværet, man skal tisse hele tiden (baby er begyndt at bruge min blære som hoppepude) men det er bare så fantastisk det hele alligevel, jeg kan bruge lang tid på, bare at ligge og kigge og holde på maven, når den bette mosler rundt derinde, det er så hyggeligt, du skal glæder dig til, at mærke liv… 🙂

  Mht. kvalmen har jeg hørt at SunLolly is er helt fantastisk, det kan du jo prøve… 😉

  Okay der blev en lang kommentar, sorry… 🙂

  Men pøj pøj med det hele… Håber snart du kan nyde graviditeten fuldt ud, uden nogle genere…

  1. Dejligt med lange kommentarer 🙂 Jeg krydser fingre for det her trimester så, hehe… tak for det søde Maiken!

  2. Forresten ved ikke om det er noget for dig… Men der er en app, som hedder what to expect, der kan du følge med i, hvad der sker uge for uge i graviditeten, der bliver lagt en video op, for hver uge, hvor man kan se hvad der sker med baby og en selv… Og for hver uge bliver baby så også sammenlignet med en frugt eller grønsag, min baby er på størrelse med en buttenut squash nu

 4. Med min søn havde jeg kvalme 24.7 i 9 måneder. Kastede op i 8 måneder hver morgen. Ked af at sige det, det går måske ikke over. Intet hjalp. Men Mariekikshjalp mig meget igennem kvalmen med min datter. Og så at holde mig fra mælk og mælkpridukter for det gjorde det skam kun værre:)

 5. Hej! 🙂 Tillykke med graviditeten, det blir så spændende for jer at blive forældre! Jeg er selv gravid og kastede op hvert 5 min i 5-6 måneder døgnet rundt, så kender det godt det med at have det skidt 🙁 Du må få manden til at nusse lidt ekstra om dig 🙂 🙂 og sørg for at slappe af. Held og lykke med det hele. P.s, overvej at få taget nogle gravid billeder!

 6. Åh gud ja trætheden, fandme man kan jo nå en hel nattesøvn på et blink…
  Hold kæft jeg var også bare træt, det er vildt så træt man kan blive. faldt jo næsten i søvn hvis jeg i en samtale, lige skulle nå at trække vejret inden jeg startede en ny sætning.
  Jeg har ladet mig fortælle at der findes middel mod kvalme til netop gravide – Håber det kan hjælpe dig….
  Ps. Hvor er du dog uretfærdig smuk når du har det skidt, en abes røv er lavet efter mit ansigt når jeg under graviditeten havde det skidt…hahaha 😉
  God bedring og må det snart vende for dig 🙂

  1. Ja, min kæreste bliver også småsur når vi skal se film, jeg sover efter 10 min haha…

 7. Hej – åh der er mange kvinder der forstår dig – graviditet er noget alle mænd også skulle prøve!!!! Anyways – hvor er bh en fra du har på, dengang du vandt en pris. Den et vildt flot !! 🙂

 8. Hvor jeg dog føler med dig Irina!
  Håber virkelig kvalmen snart forsvinder for dig. Har ingen gode råd, da jeg ikke selv har været gravid endnu, men husk på du stadig er Danmarks smukkeste kvinde og at du om et halvt år får en dejlig guldklump!! 🙂
  Hvis du keder dig, så prøv spillet Hay Day. Et spil hvor du passer en gård – lidt ligesom farmville på facebook. Bare bedre 😉
  Jeg spiller selv spillet og tiden flyver bare afsted 😉

  Stort Knus – håber du får det bedre snart!!

 9. Jeg sender en masse gode tanker din vej! Kvalme er seriøst noget af det værste man kan have, nu har jeg endnu ikke selv været gravid, men jeg kender alt til daglig kvalme – pga en kronisk tarmbetændelse nemlig..

  Et godt råd er nogle saltede kiks eller revet æble! Nu ved jeg det er vigtigt især at drikke mælk når du er gravid, men når det er du har det MEGET skidt og har kvalme, så prøv at undgå mælkeprodukter, det anbefalede sygehuset mig mod al slags kvalme.. Synes du er super heldig at have hele to læger så tæt på dig, så du kan ringe 24/7! Jeg kan fortælle at ved min mors ene graviditet havde hun kun kvalme EN enkelt dag! Ved en anden havde hun det dog fra start til slut.. Meget forskelligt, men ja du må gerne ynkes en gang i mellem, for alle kan have en dum dag 🙂

  Af spil kan jeg anbefale Who stole me, jeg er normalt ikke rigtig til spil på ipad/ipad, men det her er jeg helt hooked på!!

  Varme tanker fra mig 🙂

  1. Åh tak for det søde Hejdi… jeg har lige fortæret en pose chips lige pludselig! MÅTTE bare have dem! Må lige tjekke spillet ud, takker…

 10. Havde det præcis som du sidste år da jeg ventede min datter … var til sidst opgivende indtil jeg begyndte at få akupunktur på barselsafdelingen. På apoteket købte jeg de armbånd mod kvalme – og først der begyndte jeg at komme ovenpå … forfærdelig tid at gennemgå !! Hold ud – og se frem ♡

 11. Årh hvor jeg husker den periode af min graviditet! Trætheden var ved at ta livet af mig, og ligesom dig, blev jeg dårlig af at stå op for længe, så det føltes som om man skal besvime! Men det blir bedre! Også værre igen haha;) har du downloadet de forskellige apps omkring graviditet osv? Det er meget spændene at ku følge med, hva der sker inde i maven, for hver dag/uge der går:)
  Og tillykke med graviditeten, du går en fed tid i møde, blev selv mor for 10 mdr siden:)

 12. Du skal nok få det bedre (forhåbenligt). Glæd dig til omkring uge 18-19, så kan du begynde at mærke din lille guldklump. 🙂
  Hilsen uge 24+3

 13. Jeg bliver lige nødt til at skrive til dig. For jeg føler SÅ meget med dig! Rent faktisk så ved jeg lige præcis hvordan du har det. Jeg er selv nu 39+5 (termin på lørdag!) og jeg havde kvalme fra uge 6 til omkring uge 26. Desuden så jeg også stjerner for øjnene og gør det af og til stadig (ikke bare når jeg anstrengte mig) + jeg var så udkørt! Jeg fik hele tiden af vide af lægen og andre gravide og mødre at kvalmen ville stoppe efter 12 uger, altså de 3 måneder, som du nu er oppe på, men intet skete. Så blev det rykket til uge 16 og da det stadig stod på der, så blev jeg lovet uge 20. Det endte så med at jeg gik til omkring uge 26 med kvalme stort set hele dagen. Især i starten og lige til sidst var det så slemt at jeg slet ikke kunne noget, lå ligesom dig også bare på sofaen og spildte min tid. Jeg indrømmer gerne at jeg også nogle dage ikke stod ud af sengen før jeg, med hovedet boret ind i min kærestes brystkasse, havde tudet løs. Jeg “gav op” flere gange i den periode og havde jeg ikke haft min fantastiske kæreste til at støtte mig igennem det, så ved jeg virkelig ikke hvad jeg havde gjort. Han var den bedste hjælp jeg kunne forestille mig! Så hvis du spørger mig er det helt okay at have de der dage hvor man bare bander det hele langt væk, tuder og er træt af det. Det er ikke det der afgør om du er en god mor for dit barn når den dag kommer. Tværtimod så synes jeg det er sundt at mærke sine følelser og hvornår man bare har fået nok. Så få det ud af systemet på den bedste måde du kender, så der kan blive plads til lidt overskud og kampgejst. Jeg er som sagt i uge 39+5 og jeg føler mig rigtig stor og tung, men jeg ville til enhver tid vælge højgravid og besværlig, fremfor kvalme og opkast. Min pointe må være: brok dig gerne, det er kun sundt at komme af med det. Og det går heldigvis over igen, og når det gør, så føler du dig som et helt nyt menneske. Du glemmer hvor skidt du har haft det, selvom man ikke tror på det i situationen.

  Hold hovedet oppe, du er sej! Held og lykke fremover 🙂

  1. Tak for den kommentar søde, havde lige brug for at læse sådan noget, hehe… prøver at holde ud!

 14. De første md. af graviditeten kan virkelig også bare være lede. Håber for dig, at de to næste trimestre bliver nemmere.

  Med to lægeforældre, så er der sikkert for længst styr på dette, men kom bare til at tænke på, at din træthed måske kan skyldes jernmangel. Er du begyndt at tage et jerntilskud?

  KH Marie

 15. Åh graviditetskvalme er det værste!! Føler med dig!
  Jeg kunne have skrevet dit indlæg!! Jeg er 18+6 i dag, og indtil uge 16 havde jeg det præcis som du beskriver – det er SÅ hårdt!!
  Vi tog til Californien da jeg var 6 uger henne i 15 dage, det var forfærdeligt! Jeg lavede ikke andet end at kaste op, have kvalme og være SÅ skidt! Folk der ikke har oplevet hvordan det er, forstår det slet ikke…
  Jeg krydser for du snart kommer ovenpå igen!! <3

  1. Åh, jeg vil slet ikke kunne overskue at rejse i denne tilstand… bare en tur til Netto er for meget lige nu, haha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*