tumblr_napjvqywhU1soe41oo2_1280

Oh yes hunnies, JEG ER GRAVID!!! DET ER SÅ VILDT!!! Ja drenge, så er det for real slut med at prikke til mig på Facebook, ikk…?!

Jeg har glædet mig meget til at dele det med jer, fordi vi er så glade! Jeg fandt ud af det kort efter vi kom hjem fra Ibiza. Jeg synes, at det var mærkeligt at jeg var meget træt, så jeg tog en test en aften og var ret sikker på, at det nok ikke var noget og der kom også kun en streg op. Jeg ringede min mor op og snakkede med hende, og gik tilbage i køkkenet hvor testen lå? kigger på den og siger: “Mor, jeg tror jeg er gravid!” midt i det hele! Hun var lidt i chok, men der var pludselig 2 streger og hun reagerede som alle læger mega roligt og var bare sådan: “jaja? du skal tage en test til i morgen tidligt før du er sikker!” Så hun var faktisk den første der vidste det. Efter at have lagt på var jeg totalt i chok, for jeg var så sikker på at den ikke var positiv til at starte med jo, så jeg gik ind til Morten med den og fortalte ham det med det samme – han var overdrevet lykkelig! Jeg må indrømme, at han nok fattede det hele før mig, for den første uge.. måske to uger, gik jeg bare i chok og forstod det slet ikke. Meeeeen, så kom kvalmen, og trætheden og alt det andet? og DER gik det op for mig, puha, haha! Resten af mine sommerplaner blev aflyst og jeg indså, at jeg var bare kommet i et forhold med sofaen nu. Og hver gang jeg kunne mærke noget underligt eller havde det skidt, så kan jeg slet ikke sige hvor awesomt det er, at have 2 forældre der er læger, som jeg har på speed dial 24/7 – total VIP graviditet jeg har! Vi er begge mega lykkelige og glæder os så meget og tænker over babynavne, og Morten kysser allerede min mave, haha, han er så sød! Vores familie glæder sig os og jeg kunne ikke være mere glad for al den støtte og kærlighed vi får. Vi vidste med det samme, at vi ville beholde barnet? Morten er den bedste mand jeg nogensinde har mødt, som giver mig alt hvad jeg har brug for som kvinde og den mand jeg ser, som far til mit barn, det giver mig så meget ro og tryghed, at han er som han er. Jeg stopper med at være kvalmende sød nu, men det er så dejligt at elske en person så meget og at der nu kommer et lille mirakel ud af det, og jeg glæder mig så meget til at møde ham/hende.

Selvfølgelig kommer der til at være lidt graviditets og mommy ting på bloggen nu, men jeg lover at det ikke kun bliver baby-billeder hver dag, hehe. Billedet er taget idag og jeg er snart 3 måneder henne? min mave buler en smule ud nu, og ja denne sports BH er my best friend, for alle de andre strammer for meget! Derudover er det altid en god ide med en masse koldpresset kokosolie under en graviditet.

tumblr_napjxq8ByD1soe41oo1_1280

The proud parents to be? jeg har ellers så mange indtryk fra de første måneder af graviditeten, at jeg laver et separat indlæg om det, hvis nogle synes det kunne være sjovt at læse om. Blogges ved, x Irina

tumblr_napltcREyO1soe41oo1_1280 bloglovin

0 kommentarer

 1. Kæmpe tillykke, irina! Ønsker jer alt held og lykke fremover, hvor er det dejligt for jer med en bebs. Jeg har en datter på 8 mdr og jeg kan garantere at der ikke findes noget bedre end at være mor. Glæder mig til at læse mere om din graviditet (kigger gladeligt med).

 2. Kære Irina.
  Et stort tillykke med graviditeten. Det er så spændende for jer begge. Jeg er selv mor til et par tvillinger på 4. Jeg kan huske hvordan min krop var fyldt med liv og glæde og det kan du sikkert også allerede mærke. Nyd din gradivitet og elsk hinanden. Et kæmpe kram herfra.
  P.s selvom jeg er 35 år synes jeg du er mega sej, og er glad for at du har fundet kærligheden.

 3. Stort tillykke med graviditeten, Irina! <3 Du blir en fantastisk mor! Al held og lykke med graviditeten, håber det blir en fantastisk tid for dig og Morten, og det blir spændende at følge med i 🙂 det er altid dejligt med familieforøgelse! <3

 4. Åh hvor er det skønt for er, stort tillykke! 🙂

  Min kærste og jeg venter en lille dreng til december. Jeg er midt i 22. Uge nu, og det er SÅ skønt 😀

  Det kommer til at gå enormt stærkt efter NF 😉 så kan man næsten ikke følge med 😀

 5. DU SKAL DA SKRIVE SÅ MANGE INDLÆG OM DET:) Det er da så spændende!!!
  hvor lang tid har i været sammen nu? og hvor gammel er det du er?

  jeg er 23 og drømmer også om en kæreste (og barn- ikke lige nu, men heller ikke når jeg er 30) – og føler mig lidt som du beskrev i selvoptaget.. at jeg bare never får en kæreste…

  er rigtig glad på dine vegne, selvom du ikke aner hvem jeg er:) Så dejligt for jer

 6. Tillykke!! Er virkelig glad på dine vegne! Det har været dejligt at følge med i din blog og se hvor meget du har forandret det ( på en god måde)! Er sikker på at du bliver en god mor :))

 7. Mange gange tillykke! Er sikker på at du bliver en fantastisk mor! Glæder mig til at læse hvordan det hele kommer til at gå med det hele! Det kommer til at blive en spændene oplevelse for jer 🙂

 8. Ej, mange gange tillykke med det søde Irena. Jeg er så glad på jeres vegne. Jeg er sikker på at i bliver nogen rigtige gode og søde forældre. 🙂

 9. Tillykke(fra en mor til en dreng på 3 år) Jeg tror simpelthen at i får en ualmindelig smuk baby(dreng/pige) men mørkt hår, og smukke blå øjne;-)

 10. Ihh hvor dejligt for jer. Er ellers ikke som sådan fast læser her på bloggen men alt med babyer får vel noget op i kvinder ;). Jeg bil glæde mig til at følge med i jeres glæde stund ved alt der omhandler jeres lille mirakel. Stort tillykke herfra.

 11. YES HVOR FEDT! STORT tillykke til jer begge! Er venner med dig på snapchat og tænkte ”hun ligger meget i sofaen og bliver forkælet af manden, gid det var mig” – kæmpe tillykke herfra til jer begge. Ved i bliver fantastiske forældre. Kæmpe kram!

 12. Jubiii!!!! Tillykke. Er selv mor til en på 11 måneder. Så glæder mig til atdin blog bliver baby agtig:)) spam gerne med billeder. Stort tillykke !

 13. Irina min diamant, du er en kæmpe champ! – jeg har idoliseret dig siden tidernes morgen. Tillykke smukke <3
  Send gerne en hilsen 🙂

 14. He he, havde godt tænkt at det nok var det som var årsagen til at du ikke har været på toppen på det sidste. Stort tillykke.

 15. Hold da op, hvor er det bare fantastisk! Stort tillykke til jer begge. Jeg er helt overbevist om, at I kommer til at blive vidunderlige forældre, og jeg glæder mig meget til at følge med! 🙂

 16. Årh stort tillykke!
  Jeg er rigtig glad på jeres vegne, og jeg tror, at i begge nogle vidunderlige forældre.

 17. Hej søde Irina
  Hvor er det dejligt for jer håber det kommer til at gå godt og ved i bliver nogle gode forældre.
  Hvor lang tid har dig og Morten enlig været sammen
  Mange gode hilsner fra Lærke

 18. STORT tillykke! Har ikke kommenterer før, men nyder din blog og dit væsen! Det spændende at følge dig og blev helt glad indeni. Selvom man jo ikke kender dig personligt, har man alligevel “et forhold” til dig igennem bloggen. Alt held og lykke med graviditeten og fremtiden for dig og din mand 🙂 stor respekt herfra for den pisse seje kvinde du er !!

  1. Tak for kommentaren søde Cille, det er rart at vide at jeg kan række ud til jer og at I føler, at I kender mig, det er egentlig det jeg har lyst til med bloggen 🙂 Og tusind tak <3

 19. TILLYKKE!!!! OMG hvor er det VIDT! Jeg glæder mig virkelig til at følge med i jeres liv. Irina, jeg er så glad på dine vegne. Jeg så “Selvoptaget” og det er så fantastisk at du og Morten fandt hinanden, i virker virkelig som det perfekte par. Årh hvor er det bare fantastisk! Jeg synes ikke at du skal være “bange” for at bloggen ændrer sig og kommer til at handle om andre ting også, for det er jo dit liv og din blog. Du udvikler dig og nu skal du være mor. Det ville være unaturligt hvis du ikke udviklede dig 🙂 Iiih hvor jeg glæder mig på jeres vegne! 🙂

 20. Tillykke til jer begge to!!:)
  Jeg er selv 18+0 i dag. Jeg vil glæde mig til, at læse dine graviditets og baby indlæg – jo længere man kommer hen, jo mere fylder det i ens hverdag, så mon ikke du slet ikke kan lade være med at blogge om det 😀
  Har du været til NF?
  Igen – kæmpe tillykke!! Det er det bedste <3

 21. Kæmpe stort tillykke, håber I får nogle dejlige måneder i graviditeten og en masse lykkelige år med den lille ny <3

 22. Tillykke tillykke tillykke! Hvor er det bare dejligt! Glæder mig til at følge med i det tiltrods for at jeg er en af dine “yngre” læsere. Elsker den måde at man kan mærke at du er blevet mere moden og selvsikker på det seneste, hvilket Morten sikkert også er en del af

  1. Tak for det Pernille, det er jeg glad for at læse… jeg glæder mig til at dele alt med jer <3

 23. Stort tillykke!! Glæd dig der er intet bedre i verden har selv en lille datter på snart 4 måneder 🙂 ønsker jer alt det bedste 🙂

  1. Stort tillykke til jer begge to:) hvor er det dejligt for jer. Du kan tro at dit mommy instinkt bliver større for hver dag der går i graviditeten. Alle kvinder har det i sig;)
   Det er den største oplevelse i nogensinde kommer til at opleve. Nyd hver en dag i graviditeten. Første gang er helt unik<3
   Held og lykke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*