Igår tog vi tidligt afsted mod Formentera øen, som er en lille ø, men meget smuk strand og er kendt for dets azurblå vand. Der var dog lidt for mange mennesker på stranden efter min mening, men smukt var det. Det tager 1,5 time i båd at komme derud og lidt i bus efterfølgende. Min kjole på billedet er fra H&M, der var et par stykker der spurgte til det på Insta.

Da vi ankom til øen, spiste vi på en cafe “Juan y Andrea” ved vandet(og dem er der kun 2-3 af på øen), som var vanvittigt overprised. Men er der en smuk udsigt, god mad og lækker service så kræver det også at det koster. Servicen var under AL kritik, der rendte 10 tjenere rundt med walkie talkies, selvom der var begrænset klientel og oven i det måtte vi ikke sidde ved de 30 ledige borde, hvor udsigten var fantastisk, fordi de var reserveret, men i al den tid vi sad der og solede bagefter, var der ingen gæster ved de borde, hvilket slet ikke gav mening og maden var slet ikke på det niveau man skulle tro og deres fine anretning hjalp ikke på det altså, hold jer langt væk fra det sted, hvis I en dag ender derude. Vi blev endda bedt om at forlade bordet lige efter vi havde betalt, selvom vi ikke havde drukket ud, og de havde seriøst kun 1/4 af stedet fyldt? haha, det var så latterligt altså, men man gider ikke lave en scene, vel?! Selvom jeg har den indstilling at betaler man for det, så skal man også kræve tilsvarende service. Det er ikke så nemt at finde noget lækkert at spise her, så det er en god ide at få nogle anbefalinger på forhånd.

Der var super varmt igår og jeg fik meget tan og brændte mine knæ helt af, av av! Jeg må indrømme, at jer er mere til pool end sand everywhere? Jeg har brugt spf 15/20 her og det har fungeret ok, så længe jeg har været lidt i skyggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *