Jeg blev kun lidt rød på næsen og panden efter første dag i solen, så jeg bliver ved med at nyde poolen og drinks i lange baner her på Ibiza. Rune RK spillede på Ushuaia igår under navnet Kölsch, så Morten og var lige inde og se ham. Inden det spiste vi inde på Dunes-baren, hvor Julie og jeg tit var sidste år, som er et godt sted at sidde og hygge inden man tager på club eller whatever. Det ligger i Ibiza-by og tager ca. 20 min. at køre i taxa fra San Antonio. Vi var ikke ude hele natten igår og Morten skulle jo undervise idag.

And OMG, jeg læste noget helt forfærdeligt i et amerikansk online magasin idag, at man tester mega farlige stoffer/piller på britiske turister her i San Antonio og bivirkningerne er at man får lyst til menneskekød, for langt ude! Man skal bare holde sig helt langt væk fra den slags og lad for guds skyld være med at eksperimentere med alt muligt ulækkert, det er sindssygt hvad folk prøver at sælge nu til dags. Håber ellers I nyder jeres sommer, xo? blogges ved i morgen!

BIKINIEN ER FRA H&M // SOLBRILLER: LOUIS VUITTON

TOP: H&M // EARRINGS: SIX (Ligger på Købmagergade + Fisketorvet)

bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*